Monodisc Karcher
Polish BDP

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc si monodiscuri Karcher

Monodisc Karcher BDP 50/1500 C

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina monodisc Karcher BDP 50/1500 C.

Monodiscurile Ultra-High-Speed BDP 50/1500 C ating o productivitate de pana la 30% mai mare decat masinile High-Speed normale la polisarea podelelor netede si lucioase.
Monodiscul Karcher BDP 50/1500 C este o masina de polisat ce impresioneaza prin dimensiuni compacte si manevrabilitate simpla datorita gradului de descarcare central. Cu o turatie de 1500 rotatii pe minut masina ofera imediat rezultate de polisare stralucitoare. Elementele de control simple ofera o manuire intuitiva. Sortul de tabla circulant impiedica agitarea prafului. Praful . Praful este adunat, prin aspirarea pasiva, intr-o punga filtru din material, reutilizabil de 1 litru. Masina este neutra la miscare si permite o conducere dreapta consecventa - pentru productivitate maxima. Manerul reglabil garanteaza o inaltimede lucru confortabila si poate fi rabatat pentru depozitare. Dispozitivul de blocare opreste aparatul in momentul in care se da drumul la parghie. Placa de actionare cu padele, plutitoare se regleaza automat pe tipul de podea. El este detensionat prin arcuri oferind astfel o presiune de contact optima. Kit-ul optional Spray-Cleaning este responsabil ca detergentul sa fie pulverizat doar acolo unde este nevoie.
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher BDP 50/1500 C:
- Sistem integrat de aspirare.
- Presiune de suprafata automata.
- Viteza mare de polisare.
Pe langa varietatea mare de masini monodisc oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm) 508
Latime de lucru aspirare (mm) 560
inaltimea de lucru (mm) -
Capacitate maxima de suprafata (m²/h) 900
Viteza periilor rpm 1500
Presiunea de contact a periilor g/cm² 4
Capacitate de preluare (W) 1100
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 56
Frecventa Hz 50
Tensiune V 230
Greutate (kg) 34,5
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 760 x 550 x 1250

Actionare cu curent
Port pad cu Center Lock
Aspirare praf

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc si monodiscuri Karcher cuprinde: monodisc Karcher BDS 43/Duo C Adv, monodisc Karcher BDS 51/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C *120V, monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv si monodisc Karcher Polish BDP 50/1500 C.

Masinile monodisc Karcher sunt echipamente robuste si versatile, ergonomice, sigure si ofera rezultate remarcabile pentru o gama larga de operatiuni de curatenie si polishare. Indiferent daca este vorba de suprafete dure sau suprafete acoperite cu textile la Karcher gasiti garantat monodiscurile corespunzatoare.

Alege dintre producatorii de masini monodisc pentru pardoseli

Contact Telefonic