Monodisc Karcher
BDS 43/180 C Adv

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc si monodiscuri Karcher

Monodisc Karcher BDS 43/180 C Adv

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina monodisc Karcher BDS 43/180 C Adv.

Monodiscurile Karcher BDS 43/180 C Adv sunt practice si puternice, cu angrenaj planetar pentru aproape toate sarcinile de curatare din cladiri.
Monodiscul Karcher BDS 43/180 C Adv este perfect echilibrat cu doua bare robuste din aluminiu si este ideal pentru curatarea atenta a pardoselilor tari si elastice, a covoarelor, precum si pentru slefuirea parchetului. Cu o suprafata de acoperire de 430 mm, puternicul motor de 1400 W si angrenajul planetar fara intretinere, masina este adecvata pentru aproape toate aplicatiile. Manerul lat permite manevrarea cu usurinta, chiar si de catre utilizatorii neexperimentati. Rezervorul (disponibil separat) poate fi indepartat cu usurinta pentru umplere. Accepta presiunea de contact fara un impact negativ asupra greutatii masinii. Un orificiu pentru cablu si un cablu de prelungire asigura inlocuirea cu usurinta a cablului. (Inclus in furnitura.)
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher BDS 43/180 C Adv:
- Orificiu cablu si cablu prelungitor de 15 m. Cablul de prelungire este disponibil oriunde si poate fi inlocuit cu usurinta.
- Motor de inalta performanta si angrenaj planetar metalic. Executie foarte robusta si de lunga durata.
- Rezervor (optional) pe carcasa motorului. Distribuire centrala a greutatii, rezultand o presiune de contact crescuta, fiind in acelasi timp usor de transportat.
Pe langa varietatea mare de masini monodisc oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm) 432
inaltimea de lucru (mm) 90
Capacitate de preluare (W) 850
Putere de preluare, suplimentar -
Viteza periilor rpm 180
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 65
Frecventa Hz 50
Tensiune (V) 220 - 240
Greutate (kg) 43
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 660 x 430 x 1180

Actionare cu curent
Rezervor (optional), 10 l

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc si monodiscuri Karcher cuprinde: monodisc Karcher BDS 43/Duo C Adv, monodisc Karcher BDS 51/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C *120V, monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv si monodisc Karcher Polish BDP 50/1500 C.

Masinile monodisc Karcher sunt echipamente robuste si versatile, ergonomice, sigure si ofera rezultate remarcabile pentru o gama larga de operatiuni de curatenie si polishare. Indiferent daca este vorba de suprafete dure sau suprafete acoperite cu textile la Karcher gasiti garantat monodiscurile corespunzatoare.

Alege dintre producatorii de masini monodisc pentru pardoseli

Contact Telefonic