Masini spalat
pardoseli

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat pardoseala! Masini spalat aspirat pardoseli!

CleanKasa va ofera masini spalat pardoseala si masini spalat aspirat pardoseli profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile de spalat si aspirat pardoseala, alimentate cu acumulatori sau cablu electric, sunt esentiale pentru mentinerea podelelor curate, fiind ideale in obtinerea rezultatelor optime pe orice tip de suprafata.
Principalul criteriu atunci cand alegem un echipament de curatenie este legat de dimensiunea spatiului de curatat si de tipicul activitatii despfasurate. In general, daca este vorba despre un spatiu de dimensiuni medii si cu multe obstacole cel mai probabil este mai potrivita o masina de spalat aspirat impinsa. Daca insa spatiul este de dimensiuni mari fiind astfel greu de acoperit pe jos este mai potrivita o masina de spalat aspirat cu om la bord.

Cu ajutorul acestor masini spalat pardoseala puteti indeplini sarcini multiple, de la curatare de profunzime la mentenanta si puteti curata atat supratetele drepte cat si marginile. Podelele vor fi curate, igienizate, intretinute si, un aspect foarte important, uscate. Periile si capetele de curatare au fost concepute special pentru maximizarea rezultatelor si minimizarea costurilor, sunt usor de schimbat si asigura curatenie impecabila.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini spalat aspirat WIRBEL

Cu ajutorul masinilor de spalat si aspirat Wirbel podelele vor fi curatate rapid si eficient si uscate intr-un timp foarte scurt. Operatorul beneficiaza de design-ul ergonomic, vizibilitate maxima si manevrabilitate excelenta.

Masini spalat aspirat BOHMAN

Masinile de spalat si aspirat Bohman sunt construite respectand patru cerinte de baza: rezultate excelente la curatare, usurinta in utilizare, durabilitate si mentenanta la costuri minime. Aceste masini va permit sa curatati eficient peste 11.000 mp pe ora.

Masini spalat aspirat GHIBLI

Designul ergonomic si functiile de control intuitive, manevrabilitatea si siguranta in utilizare in orice conditii de lucru recomanda masinile de spalat si aspirat GHIBLI pentru curatarea oricaror spatii si solicitarilor de curatenie profesionala.

Masini spalat aspirat FIORENTINI

Masinile de curatat pardoseli Fiorentini au o constructie solida, sunt fiabile si asigura rezultate excelente de curatenie. Va punem la dispozitie atat masini de spalat aspirat Fiorentini impinse cat si masini cu post de conducere.

CleanKasa va ofera masini spalat pardoseala si masini spalat aspirat pardoseli profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini spalat pardoseala cuprinde:
- masini de spalat si aspirat Ghibli impinse si cu om la bord;
- masini de spalat si aspirat Fiorentini conduse manual si cu post de conducere;
- masini de spalat si aspirat Wirbel impinse si cu om la bord;
- masini de spalat si aspirat Bohman conduse manual si cu post de conducere.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic