Echipamente curatenie
Consumabile

INFORMATII 0758 025 025

Consumabile echipamente curatenie

CleanKasa va ofera consumabile echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Gama de consumabile pentru curatenie comercializata pentru buna desfasurarea a activitatii in majoritatea sectoarelor economiei, incepe de la perii si paduri de diverse abrazivitati si dimensiuni pentru utilajele de curatenie, saci si membrane filtrante precum si filtre pentru aspiratoarele pe care le detineti dar si alte accesorii pentru echipamentele dvs.: duze de presiune si sisteme de desfundat tevi si conducte pentru aparatele cu presiune, motoare de aspiratie, furtune, talpi de aspiratie de diverse dimensiuni etc.

Colaborand cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale si industriale de curatenie va punem la dispozitie consumabile de cea mai buna calitate pentru majoritatea masinilor de curatenie existente pe piata.
Toate aceste consumabile pentru masini curatenie comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Perii echipamente curatenie

Gama de perii comercializate incepe de la perii tip rulou si perii laterale la perii maturatoare manuale si perii tip elementi. Astfel la noi gasiti perii maturare, perii spalare, perii cilindrice, perii disc si perii monodisc, perii de frecare si perii de samponare.

Paduri echipamente curatenie

Va oferim toate tipurile de pad-uri, de la paduri din poliester sau nylon, la paduri din lana, microfriba sau cu fir din otel. Catalogarea paduri-lor se face dupa culoare, aceasta semnificand gradul de duritate, ce depinde de continutul de material abraziv.

Accesorii echipamente curatenie

Va punem la dispozitie accesorii speciale pentru aparate de spalat cu presiune, aspiratoare profesionale, echipamente si masini de spalat, curatat si aspirat pardoseala. Sunt de o calitate deosebita pentru a corespunde exigentelor dumneavoastra.

CleanKasa va ofera consumabile echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de consumabile pentru echipamente curatenie porneste de la perii si paduri de diverse dimensiuni si abrazivitati si continua cu o multitudine de accesorii atat de necesare curateniei profesionale: pistoale si lanci de inalta presiune, duze si furtune de inalta presiune, duze de inalta presiune pentru desfundarea si curatarea tevilor, motoare si furtune de aspiratie cu capete pana la suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti.

Toate aceste consumabile pentru echipamente curatenie comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Recomandari Carucioare, Ustensile, Consumabile si Detergenti

Carucioare curatenie

Ustensile curatenie

Consumabile echipamente

Detergenti si solutii

Contact Telefonic