Produse curatenie
profesionale

INFORMATII 0758 025 025

Produse curatenie profesionale

CleanKasa va ofera produse curatenie profesionale, ustensile curatenie, consumabile si accesorii curatenie, detergenti si solutii precum si carucioare profesionale pentru curatenie, la cele mai bune preturi.

Toate aceste produse de curatenie profesionale comercializate se disting prin durabilitate si calitate superioara, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Beneficiarii serviciilor de curatenie profesionala au anumite exigente si necesitati, specifice pentru fiecare mediu si suprafata ce trebuie curatate si protejate. Caracteristicile cele mai cautate la un produs de curatenie si totodata cele mai importante sunt cele privitoare la viteza de curatare, eficienta si rezultatele operatiunilor.

Pentru ca echipamentele si utilajele profesionale sa functioneze la parametrii maximi este obligatoriu ca acestea sa fie dotate cu consumabile si accesorii de calitate altfel utilajele nu vor mai putea fi folosite la intreaga lor capacitate.

Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Produse curatenie profesionale

Ustensile curatenie

CleanKasa va ofera ustensile curatenie profesionale si accesorii curatenie profesionale fabricate in Italia de catre VDM, unul dintre cei mai importanti producatari din industria produselor de curatenie, cu livrare din stoc si la cele mai bune preturi.

Produse curatenie profesionale

Carucioare curatenie

Carucioarele profesionale pentru curatenie se pot utiliza atat in spatii rezidentiale cat si in spatii comercial sau industriale. In functie de locatia dvs. puteti alege carucioare cu una sau mai multe galeti, cu storcator pentru mopuri plate sau cu franjuri.

Produse curatenie profesionale

Detergenti si solutii curatenie

Printre produsele de curatenie cele mai importante in aceasta industrie se afla detergentii si solutiile de curatenie comercializate, de la detergenti degrasanti si dezinfectati la cei pentru intretinerea suprafetelor textile sau alte solutii speciale.

Produse curatenie profesionale

Consumabile echipamente

Gama de consumabile pentru curatenie comercializata, incepe de la perii si paduri de diverse abrazivitati si dimensiuni pentru utilajele de curatenie, saci si filtre pentru aspiratoarele pe care le detineti dar si alte accesorii pentru echipamentele dvs.

CleanKasa va ofera produse curatenie profesionale, ustensile curatenie, accesorii si consumabile pentru echipamente curatenie si carucioare profesionale la cele mai mici preturi.

Dotarea echipamentelor profesioanle de curatenie cu accesorii diverse si de buna calitate poate face din echipamentul dvs. o masina universala pentru curatirea majoritatii spatiilor necesare.
Dintre accesoriile comercializate pentru echipamentele de curatenie amintim perii si paduri, pistoale si lanci de inalta presiune, duze si furtune de inalta presiune, duze pentru desfundarea si curatarea tevilor, motoare si furtune de aspiratie, suporturi de perii sau paduri si rezervoare de detergenti.
Inlocuirea consumabilelor la termen este necesara pentru a obtine un randament maxim de la utilajul pe care il detineti, marind totodata si durata de viata a acestuia.

Recomandari Carucioare, Ustensile, Consumabile si Detergenti

Carucioare curatenie

Ustensile curatenie

Consumabile echipamente

Detergenti si solutii

Contact Telefonic