Masini lustruit
pardoseli

INFORMATII 0758 025 025

Masini lustruit pardoseli

CleanKasa va ofera masini lustruit pardoseli profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Cu aceste tipuri de echipamente profesionale de curatenie, podelele vor fi curatate, igienizate, putand oferi o lustruire rapida a suprafetelor de mari dimensiuni – aeroporturi, spitale, centre comerciale etc in cel mai scurt timp posibil.
In plus toate operatiunile ofera rezultate maxime cu costuri de operare si intretinere minime iar podelel nu vor fi doar lustruite ci si ingrijite si intretinute.
Modelele operate cu acumulatori le recomanda pentru utilizare si in timpul programului de lucru fara a incomoda.
Datorita design-ului compact si modern aceste masini de lustruit pardoseli ofera podele stralucitoare cu maximum de performanta, eficiente din punct de vedere a costurilor.
Sunt echipamente durabile, robuste, compacte si complet echipate pentru utilizare in siguranta.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Masini lustruit pardoseli Nilfisk

Masinile de lustruit pardoseli Nilfisk pot acoperi suprafete mari de lucru intr-un timp scurt. Utilajele reprezinta alegerea ideala pentru obtinerea unui luciu de durata si de calitate. Aceste echipamente sunt proiectate pentru lustruire la viteze foarte mari, cu o constructie robusta si sisteme flexibile de sustinere a pad-urilor pentru a obtine rezultate de exceptie si podele stralucitoare.

CleanKasa va ofera masini de lustruit pardoseli profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama noastra de masini lustruit pardoseli contine masini conduse manual sau cu post de conducere, cu doua variante de alimentare, cu cablu electric sau acumulatori, pentru a raspunde oricarei nevoi a clientilor.

Va punem la dispozitie echipamente moderne, compacte, versatile, economice si fiabile cu accesorii adaptabile pentru toate orice aplicatie.

Alege dintre producatorii de masini lustruit pardoseli

Contact Telefonic