Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Masini
Monodisc

INFORMATII 0758 025 025

Monodiscuri profesionale. Masini monodisc curatat pardoseli.

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile monodisc pentru curatat pardoseala sunt recomandate pentru o varietate de operatiuni de la curatenia zilnica si curatenia de profunzime pana la polisharea podelelor, cristalizarea, impregnarea si decaparea podelelor.
Sunt potrivite atat pentru mochete cat si pentru podele dure, placate cu granit, marmura, parchet, linoleu sau din ciment simplu sau amprentat.
Gama de monodiscuri pe care v-o oferim cuprinde echipamente profesionale de la cei mai mari producatori din domeniu: Ghibli, CleanTrack, Wirbel, Wetrok ...
Monodiscurile sunt cele mai versatile aparate de curatenie si intretinere a podelelor, potrivte pentru diferite sarcini de curatenie prin simpla schimbare a discurilor sau pad-urilor.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini monodisc GHIBLI

Gama de monodiscuri Ghibli se caracterizeazńÉ prin echipamente de inalte fiabilitate, durabilitate in utilizare si preturi competitive. Cu monodiscurile Ghibli puteti freca, polisa si curata orice suprafata, inclusiv supafetele neregulate.

Masini monodisc CLEAN TRACK

Monodiscurile Clean Track sunt simplu de utilizat si ergonomice, potrivite pentru intretinerea si curatarea zilnica a podelelor dure si pentru samponarea mochetelor, putand fi utilizate pentru orice tip de podea, de la linoleum la mozaic si beton.

Masini monodisc WETROK

Marele avantaj al acestor masini monodisc cu acumulator este faptul ca nu mai depindeti de alimentarea la reteaua electrica. Astfel, combinati puterea de curatare a unui monodisc cu portabilitatea utilajelor cu acumulator.

Masini monodisc WIRBEL

Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac din monodiscurile Wirbel alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de monodiscuri si masini monodisc pe care le comercializam cuprinde masini Ghibli, Wirbel, CleanTrack si monodiscuri cu acumulator Wetrok.
Pentru toate aceste echipamente va oferim accesorii si consumabile originale, potrivite tuturor lucrarilor de curatenie, spalare, slefuire, polisare, cristalizare etc.

Aceste echipamente sunt robuste, cu design ergonomic, usor de utilizat, sigure pentru operator, eficiente din punct de vedere al costurilor si al productivitatii si ofera performante remarcabile.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale