Masini
Monodisc

INFORMATII 0758 025 025

Monodiscuri profesionale. Masini monodisc curatat pardoseli.

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile monodisc pentru curatat pardoseala sunt recomandate pentru o varietate de operatiuni de la curatenia zilnica si curatenia de profunzime pana la polisharea podelelor, cristalizarea, impregnarea si decaparea podelelor.
Sunt potrivite atat pentru mochete cat si pentru podele dure, placate cu granit, marmura, parchet, linoleu sau din ciment simplu sau amprentat.
Gama de monodiscuri pe care v-o oferim cuprinde echipamente profesionale de la cei mai mari producatori din domeniu: Ghibli, Nilfisk, Numatic, CleanTrack, Wirbel, Karcher...
Monodiscurile sunt cele mai versatile aparate de curatenie si intretinere a podelelor, potrivte pentru diferite sarcini de curatenie prin simpla schimbare a discurilor sau pad-urilor.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini monodisc GHIBLI

Gama de monodiscuri Ghibli se caracterizeazńÉ prin echipamente de inalte fiabilitate, durabilitate in utilizare si preturi competitive. Cu monodiscurile Ghibli puteti freca, polisa si curata orice suprafata, inclusiv supafetele neregulate.

Masini monodisc CLEAN TRACK

Monodiscurile Clean Track sunt simplu de utilizat si ergonomice, potrivite pentru intretinerea si curatarea zilnica a podelelor dure si pentru samponarea mochetelor, putand fi utilizate pentru orice tip de podea, de la linoleum la mozaic si beton.

Monodiscuri NILFISK

Pentru curatarea covoarelor, pardoselilor si a suprafetelor dure, Nilfisk va ofera gama de aparate monodisc ce sunt economice, multifunctionale si fabricate din materiale robuste de inalta calitate indispensabile pentru curatenie.

Monodiscuri NUMATIC

Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac din monodiscurile Numatic alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de monodiscuri si masini monodisc pe care le comercializam cuprinde:
- monodiscuri si masini monodisc Nifisk;
- masini monodisc si monodiscuri Ghibli;
- monodiscuri si masini monodisc Karcher;
- masini monodisc si monodiscuri Numatic;
- monodiscuri si masini monodisc Wirbel;
- masini monodisc si monodiscuri Clean Track;
- masini monodisc si monodiscuri Tennant.

Aceste echipamente sunt robuste, cu design ergonomic, usor de utilizat, sigure pentru operator, eficiente din punct de vedere al costurilor si al productivitatii si ofera performante remarcabile.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale