Service Echipamente
CURATENIE

INFORMATII 0758 025 025

Service echipamente curatenie. Reparatii utilaje curatenie!

CleanKasa va ofera servicii de reparatii utilaje, intretinere si service echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri oferim servicii de mentenanta regulata sau reparatii in regim de urgenta. O divizie importanta a companiei noastre este divizia de service si reparatii echipamente curatenie. Toate eforturile noastre se concentreaza in a reduce la minimum timpul de nefunctionare al utilajelor, asigurand astfel clientilor nostri cresterea productivitatii si economii substantiale.

Inca de la infiintarea companiei scopul nostru a fost sa oferim clientilor nostri servicii post vanzare pe care se pot baza astfel incat sa le castigam increderea. Calitatea serviciilor noastre va ofera garantia unor echipamente pe care va puteti baza pe termen lung, sigure si eficiente din punct de vedere al costurilor.

Datorita expertizei noastre vaste si relatiilor de colaborare cu producatori de renume din domeniul echipamentelor de curatenie profesionale si industriale putema repara si intretine o gama larga de echipamente cum ar fi: masini spalat aspirat pardoseli impinse si cu om la bord, masini de maturat, masini monodisc, aspiratoare profesionale si industriale, curatitoare de inalta presiune...

Asiguram inspectia tehnica a tuturor operatiunilor de reparare cu personal calificat, cu experienta vasta in domeniu.

Prin verificarea periodca a echipamentelor le puteti imbunatati durata de viata si asigurati functionarea optima si fiabilitatea lor.

Acoperim in principal toata zona de sud si centru a tarii dar oferim servicii si in alte zone ale tarii in functie de numarul de utilaje si numarul de clienti pe care ii deservim in zona. Daca sunteti interesati de serviciile noastre va rugam sa ne contactati pentru oferta completa.

Noi, la CleanKasa, stim cat este de important ca echipamentele dumneavoastra sa functioneze corespunzator tot timpul. De aceea va oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru ca echipamentele dumneavoastra sa fie oricand pregatite de lucru.

CleanKasa va ofera servicii reparatii, intretinere si service pentru utilaje si echipamente curatenie profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru:
- masini de spalat aspirat
- masini de maturat
- masini monodisc
- aparate de spalat cu presiune
- aspiratoare industriale si profesionale

Suntem specializati pentru echipamente Nilfisk, Karcher, Ghibli, Wirbel, CleanTrack, Fiorentini, Oertzen si alte marci cunoscute din echipamente de curatenie profesionale si industriale. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Echipamente curatenie profesionale si industriale noi:

Contact Telefonic