Masini de
maturat

INFORMATII 0758 025 025

Masini de maturat aspirat industriale. Masini maturat profesionale!

CleanKasa va ofera echipamente de maturat, masini de maturat aspirat industriale si masini maturat profesionale la cele mai bune preturi.

Masinile de maturat si cele de maturat-aspirat pardoseli se utilizeaza pe cele mai diverse suprafete si pentru cele mai diverse cerinte de curatare. Aceste maturatoare sunt de un real ajutor pentru intretinerea eficienta a curtilor, strazilor, parcarilor subterane sau supraterane, halelor, atelierelor sau depozitelor. Astfel puteti curata de la spatii de dimensiuni reduse pana la spatii industriale cu suprafete mari. Sunt perfecte atat pentru utilizare in interior cat si pentru exterior.

In cautarea dumneavoastra pentru cele mai potrivite masini de maturat aspirat pardoseli interioare si exterioare veti intalni trei tipuri de masini:
- masina maturat impinsa manuala, unde aspirarea se face mecanic iar masina este actionata prin impingere;
- masina maturat aspirat impinsa, unde aspirarea se face cu ajutorul unui motor de aspiratie actionat electric cu acumulatori, diesel sau benzina;
- masina de maturat cu om la bord, unde aspirarea se face cu ajutorul unui motor de aspiratie actionat electric cu acumulatori, diesel, benzina sau GPL.

Pentru a asigura optimizarea costurilor, trebuie sa alegeti masina de maturat potrivita nevoilor dumneavoastra, in functie de tipul de murdarie, suprafata de curatat si nu in ultimul rand, de destinatia spatiului (interior sau exterior). Acest lucru creste eficienta masinilor si extinde posibilitatile de exploatare a acestora.

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de maturat aspirat profesionale si industriale, de la cei mai importanti producatori: Nilfisk, Fiorentini, Bohman, IPC, Karcher, Fimap si Starmix Haaga.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini maturat aspirat Bohman

Masinile de maturat aspirat Bohman sunt de cea mai buna calitate, robuste, concepute sa faca fata oricarei sarcini de curatenie, eficiente din punct de vedere al costurilor si performantelor, echipamente pe care va veti putea baza un timp indelungat.

Masini de maturat aspirat Fiorentini

Gama de echipamente si masini de maturat Fiorentini incepe cu modelul de mica capacitate Fiorentini SP500 si ajunge pana la masina de maturat aspirat Fiorentini S34 cu post de conducere, ce se caracterizeaza prin robustete si durabilitate.

Masini maturat Starmix Haaga

Maturatoarele Starmix Haaga manuale sau cu acumulatori reprezinta solutia ideala pentru maturat exterior sau interior, indiferent de marimea suprafetelor sau tipul de pardoseala. Raportul calitate pret fac din maturatoarele Haaga alegerea perfecta.

CleanKasa va ofera maturatoare, masini maturat si masini de maturat aspirat profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente si masini de maturat sau maturat aspirat cuprinde:
- maturatoare Bohman condusa manual si cu post de conducere;
- maturatoare Fiorentini condusa manual si cu post de conducere;
- maturatoare Starmix Haaga condusa manual;

Toate aceste masini maturat se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, atat pentru curatat in interior cat si in exterior.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de maturat

Contact Telefonic