Monodisc Karcher
BDS 51/180 C Adv

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc si monodiscuri Karcher

Monodisc Karcher BDS 51/180 C Adv

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina monodisc Karcher BDS 51/180 C Adv.

Monodiscurile Karcher BDS 51/180 C Adv sunt confortabile si puternice cu angrenaj planetar fara intretinere si o suprafata extinsa de lucru, pentru performante superioare.
Monodiscul Karcher BDS 51/180 C Adv este perfect echilibrat, cu doua bare din aluminiu. Masina este ideala pentru curatarea in profunzime a pardoselilor tari si elastice, precum si a celor textile. De asemenea, masina poate fi utilizata in spatii mai mari, datorita suprafetei de functionare extinse de 508 mm. Angrenajul planetar fara intretinere si motorul puternic de 1400 W sunt perfect adaptate suprafetei de lucru. Rezervorul optional corespunde presiunii de contact si nu influenteaza negativ greutatea masinii, putand fi indepartat cu usurinta pentru umplere. Un orificiu pentru cablu si un cablu de prelungire asigura inlocuirea cu usurinta a acestuia. (Cablu inclus.)
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher BDS 51/180 C Adv:
- Rezervor (optional) pe carcasa motorului. Distribuire centrala a greutatii, rezultand o presiune de contact crescuta, fiind in acelasi timp usor de transportat.
- Manerul poate fi rabatat complet. Masina necesita spatiu de depozitare semnificativ restrans.
- Calitate inalta, motor de inalta performanta si angrenaj planetar metalic. Executie foarte robusta si de lunga durata cu cuplu mare pentru lucrare eficienta.
Pe langa varietatea mare de masini monodisc oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm) 508
inaltimea de lucru (mm) 90
Capacitate de preluare (W) 1000
Putere de preluare, suplimentar -
Viteza periilor rpm 180
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 65
Frecventa Hz 50
Tensiune (V) 220 - 240
Greutate (kg) 45
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 700 x 510 x 1180

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc si monodiscuri Karcher cuprinde: monodisc Karcher BDS 43/Duo C Adv, monodisc Karcher BDS 51/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C *120V, monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv si monodisc Karcher Polish BDP 50/1500 C.

Masinile monodisc Karcher sunt echipamente robuste si versatile, ergonomice, sigure si ofera rezultate remarcabile pentru o gama larga de operatiuni de curatenie si polishare. Indiferent daca este vorba de suprafete dure sau suprafete acoperite cu textile la Karcher gasiti garantat monodiscurile corespunzatoare.

Alege dintre producatorii de masini monodisc pentru pardoseli

Contact Telefonic