Curatitoare
abur

INFORMATII 0758 025 025

Curatitoare abur

CleanKasa va ofera generatoare de abur si curatitoare de abur profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Curatitoarele cu abur sunt echipamente complete ce pot fi utilizate pentru a curata podele, ferestre, pereti, baruri, tejghele si pot efectua o multitudine de operatiuni de curata fara detergenti. Sertarele de accesorii sunt incorporate pentru a asigura ca nu se pierd si sunt usor accesibile.
Aceste echipamente sunt sigure, eficiente, usor de transportat, economice si, nu in ultimul rand, ecologice.
Succesul acestor aparate este garantat de aburul si presiunea pe care le genereaza utilizand catitati mici de apa si lasand suprafetele impecabil de curate si uscate. Pot fi utilizate pe suprafete ceramice, de lemn tratat, dale, sticla, metal si multe altele.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Curatitoare abur Karcher

Curatitoarele cu abur Karcher asigura curatarea igienica pe toate suprefetele, fara a utiliza detergenti sau substante chimice. Aceste aparate profesionale garanteaza performanta continua iar timpul scurt de incarcare le face utilizabile rapid, tot timpul la indemana. Apa in exces este indepartata imediat in timpul aburirii si aspirata intr-o singura operatiune.

Curatitoare abur Ghibli

Generatoarele de abur Ghibli sunt solutia potrivita pentru curatare si igienizare, eliminarea bacteriilor si ciupercilor de pe toate tipurile de suprafate si de tesaturi, prin utilizarea de abur la temperaturi ridicate. Aceste curatitoare cu abur sunt usor de utilizat, sigure, rapide si nu necesita timp de pregatire pentru a asigura cea mai bună performanță de curatare.

CleanKasa va ofera generatoare si masini curatitoare abur profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de curatitoare cu abur cuprinde curatitorul cu abur Karcher SGV 8/5, curatitorul cu abur Karcher SGV 6/5 si curatitorul cu abur Karcher DE 4002 EU.
Gama de aspiratoare Ghibli profesionale cu abur cuprinde aspiratorul Ghibli Power Steam 5.3 MP/MI si aspiratorul Ghibli Power Steam 6.3 MP/MI, aparate ce le inlocuiesc pe cele anterioare Ghibli Performance 5.3.MP si Ghibli Performance 6.3.ER.P.

Toate generatoare de abur si curatitoare de abur comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala.

Alege dintre producatorii de generatoare si curatitoare cu abur

Contact Telefonic