Masini combinate
spalat maturat

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente si masini spalat maturat pardoseli

CleanKasa va ofera masini spalat maturat si echipamente combinate spalat maturat profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile combinate de spalat maturat sunt utilaje compacte si de conceptie moderna, ideale pentru aplicatii profesionale si industriale care pot efectua in acelasi timp operatiuni de maturare, spalare si recuperare a reziduurilor rezultate.
Aceste echipamente sunt recomandate pentru productivitate ridicata si intretinerea facila.
Masinile cu om la bord, datorita acumulatorului si a rezervoarelor mari, permit o perioada de lucru indelungata pana la urmatoarea descarcare si realimentare. Design-ul a fost conceput special pentru a asigura vizibilitate maxima, siguranta operatorului si manevrabilitate.
La masinile de spalat maturat impinse de la Rotowash, curatarea se face prin actiunea mecanica a periilor si se completeaza prin aplicarea de apa curata pe suprafata de curatat. Apa se foloseste in calitate de solvent care leaga particulele de murdarie, acestea sunt aruncate pe tamburul rotativ de catre cele doua perii si apoi sunt colectate in bazinul de apa uzata.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini combinate spalat maturat Fiorentini

Masinile combinate de spalat-maturat Fiorentini ofera o utilizare facila, fiind concepute pentru cele mai dificile sarcini de curatare precum cele din spatiile industriale, depozite, aeroporturi, parcari si centre comerciale.

Masini spalat maturat Rotowash

Datorita modului de functionare, avand sistemul „contra twin” al periilor rotative cilindrice, situat in carcasa compacta din aluminiu, Rotowash este ideal pentru operarea in cele mai dificile conditii.

CleanKasa va ofera masini spalat maturat si echipamente combinate spalat maturat profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini combinate de spalat si maturat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina combinata spalat maturat Fiorentini 115SSG cu GPL, masina combinata spalat maturat Fiorentini 115SSD cu motor diesel si masina combinata spalat maturat Fiorentini 115SSG alimentata cu acumulatori.
Gama de masini curatat pardoseli si spalat maturat Rotowash cuprinde: masina curatat pardoseli Rotowash R20T, masina curatat pardoseli Rotowash R30S, masina curatat pardoseli Rotowash R30B, masina curatat pardoseli Rotowash R45S, masina curatat pardoseli Rotowash R45B, masina curatat pardoseli Rotowash R60S, masina curatat pardoseli Rotowash R60B si masina curatat scari rulante Rotowash R45B ESC.

Design-ul modular si functionalitatea ridicata ofera posibilitatea de adaptare la cerintele clientului. Aceste masini spalat maturat efectueaza simultan atat maturarea cat si spalarea oricarui tip de suprafata iar lamela posterioara colecteaza apa, lasand suprafata perfect maturata, spalata si uscata.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini spalat maturat

Contact Telefonic