Masini curatat
trepte

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat trepte

CleanKasa va ofera masini curatat trepte profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Pentru curatarea treptelor si a pervazelor este necesar un echipament compact, usor de utilizat, eficient si economic.
Masinile de curatat trepte sunt utile si pentru curatarea pervazelor sau a altor suprafete dure cu unghiuri.
Aceste echipamente pot fi utilizate atat pentru curatarea verticala cat si pentru curatarea orizontala, raspunzand astfel oricarei necesitati, oricta de riguroase.
Cu ajutorul accesoriilor pe care vi le punem la dispozitie veti obtine trepte curate si igienizate fara efort si intr-un timp foarte scurt.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Masini curatat trepte Karcher

Masina de frecat - aspirat compacta, actionata cu curent si dotata cu tehnica cu discuri este ideala pentru frecarea, samponarea, polisarea si cristalizarea diverselor suprafete mici precum trepte sau pervaze. Cu ajutorul acesteia puteti curata rapid si in profunzime cele mai inguste si greu accesibile zone.
Masina curatat trepte Karcher este un echipament inovativ si convenabil, potrivit pentru curatarea suprafetelor dure. Poate fi utilizat atat pentru curatarea vericala cat si pentru curatatarea orizontala.

CleanKasa va ofera masini curatat trepte profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Recomandarea noastra este masina de curatat trepte Karcher BD 17/5 C, o masina compacta, actionata cu curent si tehnica cu discuri pentru frecarea, samponarea, polisarea si cristalizarea diverselor suprafete mici precum trepte sau pervaze.

Toate masinile de curatat trepte comercializate se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, atat pentru curatat in interior cat si in exterior.

Alege dintre producatorii de masini curatat trepte

Contact Telefonic