Masini curatat
mochete

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete si covoare

CleanKasa va ofera masini curatat mochete si masini curatat covoare, profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.
Spalarea covoarelor si mochetelor este o activitate care face parte din procesul de curatenie iar pentru ca aceasta etapa sa fie eficienta si rapida va punem la dispozitie o varietate de masini profesionale de curatat mochete si covoare special concepute pentru suprafetele acoperite cu materiale din fibre textile.
Curatarea mochetelor si covoarelor prin metoda injectie-extractie este recomandata in spatiile cu trafic intens.
Metodele de curatare utilizate nu ataca tesatura, nu implica niciun risc de toxicitate sau alergie si indeparteaza praful, lasand in urma un aer curat.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Masini curatat mochete NILFISK

Pentru curatarea mochetelor si tapiteriilor, Nilfisk va ofera echipamentul potrivit cu un design de inalta calitate si o tehnologie de prima clasa, cu o constructie compacta pentru o curatare completa a mochetelor, tapiteriilor sau covoarelor.

Masini curatat mochete GHIBLI

Formele special concepute si dimesiunile reduse ale masinilor de curatat mochete Ghibli le recomanda pentru utilizare cu succes si in spatii inguste sau congestionate iar in exploatare nivelul de zgomot este redus putat fi folosite fara a produce discomfort.

Masini curatat covoare KARCHER

Masinile de curatat covoare Karcher asigura curatarea eficienta, economica si in profunzime pe suprafete mari acoperite de covoare sau mochete. Sunt potrivite atat pentru curatarea prin pulverizare - extractie cat si pentru curatarea intermediara.

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete si tapiterii profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama noastra de echipamente si masini de curatat covoare, mochete si tapiterii cuprinde:
- masini curatat covoare si mochete Nilfisk
- masini curatat covoare si mochete Ghibli&Wirbel
- masini curatat mochete si covoare Karcher.

Utilajele pe care vi le punem la dispozitie au capacitate de absorbtie rapida iar traficul poate fi reluat dupa aproximativ 30 minute, sunt recomandate pentru suprafete mari acoperite de mocheta sau covoare care necesita o curatare profunda pastrand un cost redus.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic