Echipamente
Speciale

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente curatenie speciale

CleanKasa va ofera echipamente curatenie speciale profesionale si industriale la cele mai bune preturi.
Odata cu divesificarea domeniilor de activitate profesionala s-au diversificat si necesitatile de curatenie. Pentru fiecare client avem solutia potrivita.
Pentru curatarea mochetelor va punem la dispozitie echipamente recomandate pentru spatii cu trafic intens ce nu numai curata perfect dar nu ataca tesatura, nu implica niciun risc de toxicitate sau alergie si indeparteaza praful, lasand in urma un aer curat.
Masinile profesionale pentru maturat stradal se adreseaza clientilor care au de intretinut curatenia pe suprafete dure din beton, asfalt, pavele si altele.
Masinile de lustruit pardoseli sunt echipamente profesionale de curatenie cu ajutorul carora podelele vor fi curatate, igienizate, putand oferi o lustruire rapida a suprafetelor de mari dimensiuni.
Masinile de curatat scari rulante sunt recomandate pentru intretinerea de baza si curatarea temeinica a scarilor si trotuarelor rulante cu minim de efort.
Curatitoarele cu abur sunt echipamente complete ce pot fi utilizate pentru a curata podele, ferestre, pereti, baruri, tejghele si pot efectua o multitudine de operatiuni de curata fara detergenti.

Masini curatat mochete

Spalarea covoarelor si mochetelor este o activitate care face parte din procesul de curatenie iar pentru ca aceasta etapa sa fie eficienta si rapida va punem la dispozitie o varietate de masini profesionale de curatat mochete si covoare.

Masini curatenie stradala

Masinile profesionale pentru maturat stradal se adreseaza clientilor care au de intretinut curatenia pe suprafete dure din beton, asfalt, pavele si altele. Toate aceste masini sunt potrivite pentru curatenia stradala precum si in parcuri si parcari.

Masini lustruit pardoseli

Cu masinile de lustruit pardoseli podelele vor fi curatate, igienizate, putand oferi o lustruire rapida a suprafetelor de mari dimensiuni in cel mai scurt timp posibil. Sunt echipamente durabile, robuste, compacte si complet echipate.

Masini curatat trepte

Masinile de curatat trepte sunt utile si pentru curatarea pervazelor sau a altor suprafete dure cu unghiuri. Aceste echipamente pot fi utilizate atat pentru curatarea verticala cat si pentru curatarea orizontala, raspunzand astfel oricarei necesitati.

Masini scari rulante

Echipamentele de curatat scari rulante sunt usor de utilizat, iar periile indeparteaza murdaria din interiorul orificiilor treptelor fara efort din partea operatorului. Aceste echipamente sunt robuste, fiabile, versatile si va ajuta sa economisiti timp si energie.

Curatitoare abur

Succesul acestor curatitoare de abur este garantat de aburul si presiunea pe care le genereaza, utilizand catitati mici de apa si lasand suprafetele impecabil de curate si uscate. Pot fi utilizate pe suprafete ceramice, lemn, metal si multe altele.

CleanKasa va ofera echipamente curatenie speciale, profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama noastra de masini si echipamente de curatenie speciale cuprinde:
- Masini curatat mochete Nilfisk, Tennant si Karcher
- Masini curatenie stradala Nilfisk, Tennant si Karcher
- Masini lustruit pardoseli Nilfisk
- Masini curatat trepte Karcher
- Masini scari rulante Karcher
- Curatitoare abur Karcher

Va punem la dispozitie echipamente moderne, compacte, versatile, economice si fiabile cu accesorii adaptabile pentru toate orice aplicatie.

Alte echipamente curatenie profesionale si industriale

Contact Telefonic