Termeni si Conditii
utilizare

INFORMATII 0758 025 025

Termeni si Conditii generale

Termeni si conditii generale pentru vizitatorii si utilizatorii site-ului www.cleankasa.eu

Prin accesul, navigarea si folosirea site-ului www.cleankasa.eu, numit in continuare si „Site” sau „Site-ul”, sunteti de acord cu termenii si conditiile legale de folosire a acestuia. Acest regulament se aplica si vizitatorilor/utlizatorilor care nu l-au citit.

1. Introducere

Site-ul www.cleankasa.eu se afla in proprietatea si administrarea SC KASA WEBMEDIA SRL.

2. Politica generala

Prezentii Termeni si Conditii stabilesc cadrul de utilizare a Site-ului/ si a Continutului acestuia de catre Utilizator.
Continuarea navigarii pe Site, utilizarea, accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului Site-ului, presupune ca Utilizatorul agreeaza continutul acestor Termeni si Conditii si ca intelege ca utilizarea Site-ului este permisa numai cu respectarea prevederilor acestor Termeni si Conditii.
De asemenea, Utilizatorul se obliga sa nu utilizeze acest Site in scopuri ilegale, imorale sau in cele interzise de acesti Termeni si Conditii.
Prin accesarea Site-ului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde in conformitate cu legislatia romana in vigoare pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, serviciilor furnizate, CleanKasa sau oricarui tert cu care SC KASA WEBMEDIA SRL are incheiate contracte.

3. Definitii

In sensul prezentilor Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea urmatorul inteles:

– CleanKasa inseamna SC KASA WEBMEDIA SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Intrarea Pancota nr.8, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13428/2013, avand CUI RO 32414701.

– Utilizator inseamna persoana fizica sau persoana juridica, de drept public sau de drept privat, romana sau straina, care acceseaza continutul site-ul in scopul de a obtine informatii despre CleanKasa, serviciile si produsele oferite de acesta.

– Site inseamna domeniile www.cleankasa.eu si cleankasa.eu detinut si administrat exclusiv de SC KASA WEBMEDIA SRL.

– Continutul Site-ului inseamna:
(I) toate informatiile prezentate pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate;
(II) continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de catre CleanKasa prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil precum si continutul oricarui e-mail trimis CleanKasa de catre Utilizator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
(III) informatii legate de produsele si serviciile CleanKasa;
(IV) date referitoare la CleanKasa sau alte date privilegiate ale acesteia;
(V) marci, imagini, logo-uri, design, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi sau orice cod, fisiere audio, video, fotografii, programe si alte date sau orice alte elemente care se regasesc sub orice forma pe Site.

– Termeni si Conditii inseamna prezentii termeni si conditii care reflecta in mod corespunzator informatii privind CleanKasa, serviciile si produsele oferite de acesta precum si modalitatea de accesare si de luare la cunostinta a Continutului Site-ului.

4. Drepturile de proprietate intelectuala

CleanKasa si/sau partenerii sai sunt detinatorii exclusivi ai drepturilor legale de proprietate intelectuala asupra graficii, formei, modalitatii de prezentare precum si a Continutului integral al Site-ului incluzand fara a se limita la marci comerciale, logo-uri, simboluri, texte, butoane, programe si baze de date, elemente de grafica web, imagini, scripturi, informatii despre produsele si serviciile CleanKasa precum si orice alte date prezentate pe Site.
Continutul Site-ului nu poate fi descarcat, reprodus, modificat, transferat, vandut, distribuit, republicat, exploatat, copiat sau transmis in orice forma inclusiv forma electronica, in scopuri comerciale sau contrare intereselor CleanKasa.
Nimic nu confera Utilizatorului dreptul de a utiliza numele CleanKasa sau orice marci, logouri, domenii de nume, alte caracteristici de marca sau alte materiale care cad sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala si industriala ale CleanKasa. Toate logo-urile, grafica, design-urile, antetele, pictogramele, script-urile si numele serviciilor sunt marci inregistrate, marci comerciale de drept comun apartinand CleanKasa in Romania si/sau in alte tari. Marcile inregistrate de CleanKasa nu pot fi folosite, inclusiv ca parte a marcilor inregistrate si/sau parte a numelor domeniilor, in conexiune cu niciun produs sau serviciu, in nicio maniera care poate cauza o confuzie si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau in parte, fara acordul scris si prealabil al CleanKasa. Este interzisa comercializarea materialelor publicate si Continutului Site-ului de catre orice alte persoane decat CleanKasa sau autorizate expres in acest sens de CleanKasa.
Continutul acestui Site este proprietatea exclusiva a CleanKasa si/sau a partenerilor sai si este protejat de prevederile legilor in vigoare in domeniul drepturile de proprietate intelectuala si al drepturilor de proprietate industriala.
Utilizatorul nu are dreptul de a crea o legatura de tip web-link catre Site decat in cazul in care a obtinut acordul scris sau in format electronic al CleanKasa.

Sub aplicarea sanctiunilor prevazute de dispozitiile legale in vigoare, Utilizatorul intelege sa:
(I) respecte si sa nu aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala sau industriala apartinand CleanKasa si/sau partenerilor sai astfel cum acestea sunt mentionate mai sus
(II) nu intreprinda vreo activitate si sa nu savarseasca vreun act, direct sau indirect, care sa conteste, sa dispute sau sa afecteze in vreun fel drepturile de proprietate intelectuala sau industriala ale CleanKasa
(III) nu incalce in niciun mod drepturile de proprietate intelectuala sau industriala apartinand CleanKasa asupra Site-ului si
(IV) sa nu efectueze, direct sau indirect, vreo reproducere, distribuire, comercializare, inchiriere, imprumut, comunicare, radiodifuzare, copiere, modificare, afisare, transmitere, publicare, in orice forma, a Continutului si graficii Site-ului precum nici sa nu creeze vreun material derivat avand la baza Continutul si forma Site-ului.

Sustragerea datelor sau a altui continut de pe website pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese, fara permisiunea scrisa si prealabila din partea CleanKasa, este interzisa.
Utilizatorul se obliga sa nu dezactiveze sau sa interfereze in vreun fel cu caracteristicile de securitate ale Site-ului sau caracteristicile care previn sau restrictioneaza copierea Continutui sau care impun limitari in folosirea Site-ului sau a Continutului.

4. Scopul Site-ului

Prin Continutul afisat si administrarea Site-ului, CleanKasa isi propune sa ofere Utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite precum si cu privire la modalitatea de contractare a acestora.
Prin intermediul Site-ului, CleanKasa ofera spre comercializare, utilaje, masini, accesorii si echipamente pentru curatenie profesionale si industriale.
In situatia in care Utilizatorii intentioneaza sa contracteze produsele si serviciile oferite de CleanKasa prin intermediul Site-ului, se recomanda citirea cu atentie a prezentilor Termeni si Conditii precum si urmarirea si indeplinirea corespunzatoare a etapelor prezentate pentru fiecare produs in parte.

5. Produse si servicii

CleanKasa poate publica pe Site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care CleanKasa are incheiate contracte de parteneriat/colaborare, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. CleanKasa poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe Site cum ar fi, dar nelimitat la, texte /imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc., nu reprezinta o obligatie contractuala din partea CleanKasa, acestea fiind cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor, CleanKasa isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse de tip accesoriu care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
Produsele comercializate prin intermediul Site-ului sunt produse noi sau reconditionate iar in momentul livrarii acestea sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentilor Termeni si Conditii si in limita stocului disponibil.

6. Raspunderea CleanKasa

CleanKasa nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor afisate pe Site, a preturilor produselor in orice moment, asupra calitatii Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum nu garanteaza nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Site sau a erorilor care ar putea fi inregistrate pe Site.
De asemenea, Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, CleanKasa nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de legaturi sau trimiteri catre alte site-uri in cadrul Site-ului nu implica sprijinirea de catre CleanKasa a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele, nici vreo asociere cu operatorii lor, CleanKasa neavand un control asupra functionalitatii site-urilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in cadrul acestora. Utilizatorul acceseaza, navigheaza si foloseste produsele si serviciile din cadrul acelor site-uri exclusiv pe propriul risc.
CleanKasa nu este in niciun fel si sub niciun aspect raspunzatoare pentru eventualele pierderi directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate sau pentru orice alt potential prejudiciu, pe care Utilizatorul le-ar putea sustine sau intrevedera, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta sau ca urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului, inclusiv preturi ale produselor, sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta.
CleanKasa isi rezerva dreptul de a corecta greselile, inexactitatile si omisiunile si nu poate fi trasa la raspundere pentru acestea.
CleanKasa nu poate fi raspunzatoare pentru nicio actiune desfasurata de catre Utilizator in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ, nu reprezinta o oferta ferma de a contracta si nu genereaza in sarcina CleanKasa nici o obligatie contractuala.

7. Raspunderea vizitatorilor/utilizatorilor:

Sub aplicarea sanctiunilor prevazute de dispozitiile legale in vigoare, Utilizatorul intelege:
(I) sa utilizeze Site-ul doar in scopuri legale;
(II) sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale Site-ului:
– sa nu initieze si desfasoare activitati precum cele de tip cracking, hacking ori alte activitati similare, de natura sa afecteze buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc;
– sa nu introduca fie cod, fie secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a Site-ului etc.;
(III) sa nu stocheze, copieze, multiplice, distribuie, arhiveze, pastreze – indiferent de forma sau mijloc – orice fel de material si informatie de pe Site, orice este legat de continutul acestuia;
(IV) sa nu posteze pe Site mesaje/materiale cu caracter ilegal, discriminator, abuziv, hartuitor, amenintator, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defaimator pentru persoane/organizatii, vatamator in orice privinta, de natura sa induca un comportament ilegal sau in contradictie cu scopurile declarate ale acestui site;
(V) sa nu posteze mesaje publicitare. Pentru postarea unui mesaj publicitar, contactati in prealabil proprietarului/administratorii Site-ului. Este exclusa de la regula de fata postarea de link-uri catre pagini care contin link-uri/reclame ale Site-ului. In aceasta privinta, ne rezervam dreptul de a refuza anumite site-uri, dupa considerente proprii;
(VI) sa nu posteze comentarii care pot fi incadrate ca mesaje comerciale nesolicitate sau care contin recomandari, explicite sau implicite, la vanzarea sau cumpararea unui anumit produs sau serviciu;
(VII) sa nu divulge informatii confidentiale;
(VIII) sa nu publice mesaje care pot aduce vatamare imaginii, pretului sau valorii de piata a unui produs/serviciu/brand/organizatii sau pot afecta imaginea publica a unei persoane;
(IX) sa nu colecteze informatii indentificabile personal de la utilizatorii Site-ului.

8. Sanctiuni. Suspendare. Incetare

Ori de cate ori CleanKasa considera necesar precum si in cazul in care Utilizatorul nu utilizeaza Site-ul in conformitate cu prevederile legale aplicabile si ale prezentilor Termeni si Conditii, CleanKasa are dreptul sa opreasca sau sa restrictioneze accesul Utilizatorului la folosirea Site-ului, imediat si fara vreo notificare prealabila, sa indeparteze sau stearga orice continut de pe Site, pentru orice motiv. In acest sens, CleanKasa nu poate fi raspunzator fata de nimeni, in cazul inchiderii sau restrictionarii accesului Utilizatorului la Site.
Pentru incalcari ale regulilor de utilizare care nu vor putea fi rezolvate pe alte cai, ne rezervam dreptul de a apela la organizatiile in drept.

9. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Fara sa aiba vreo raspundere in acest sens, CleanKasa isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage unilateral, in parte sau in intregime, prezentii Termeni si Conditii, in orice moment si fara nicio notificare prealabila, actiunile astfel intreprinse si rezultatele acestora fiind considerate ca acceptate de Utilizator in conditiile in care acesta continua sa acceseze si sa navigheze pe Site dupa afisarea Termenilor si Conditiilor modificate.
Versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi oricand consultata de catre persoanele interesate prin accesarea paginii numite „Termeni si Conditii”.

Aceasta pagina de „Termeni si conditii generale” a fost modificata/publicata pe site-ul nostru în 03.09.2018.

Contact Telefonic