Aparate de spalat
cu presiune

INFORMATII 0758 025 025

Aparate de spalat cu presiune. Curatitoare cu presiune.

CleanKasa va ofera curatitoare cu presiune si aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Aparatele de spalat cu presiune au fost conecepute pentru a indeparta murdaria rezistenta indiferent de conditiile de lucru. Cu ajutorul presiunii inalte a apei se obtin rezultate remarcabile cu maxim de eficienta.
Aceste echipamente sunt fiabile, mobile, usor de utilizat, transportat si depozitat si ofera siguranta maxima pentru utilizator.
Gama variata de modele oferite va garanteaza ca veti gasi solutia potrivita pentru orice situatie, fie ca este vorba despre echipamente ce functioneaza apa calda sau rece, alimentate cu curent electric sau cu combustibil, mobile sau stationare, de diferite dimensiuni.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Aparate de spalat cu presiune Karcher

Aparatele de curatat cu inalta presiune Karcher indeplinesc cele mai inalte cerinte. Pentru a raspunde oricarei solicitari, aceste aparate sunt usoare, performante, usor de transportat si ofera accesilbilitate in cele mai dificile locuri.

Aparate de spalat cu presiune Oertzen

Aparatele de curatat cu presiune Oertzen sunt apreciate pentru puterea lor, calitatea exceptionala si rezistenta lor in utilizarea continua. Accesoriile variate au fost concepute astfel incat sa ofere posibilitatea de adaptare la diferite aplicatii.

Curatitoare cu presiune Karcher cu incalzire

HDS_M_app_dd_5-17877-1_222x105Aparatele de spalat cu presiune Karcher cu incalzire sunt aparatele performante si robuste, convingatoare datorita manevrabilitatii si a usurintei cu care pot fi transportate. Toate echipamentele imbina tehnica...

Curatitoare cu presiune Oertzen cu apa calda

oertzen-apa-caldaPentru a indeparta eficient murdaria rezistenta care nu este solubila in apa solutia ideala este utilizarea aparatelor de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda. In plus, datorita caldurii, suprafata spalata...

Curatitoare cu presiune Karcher fara incalzire

HD_10_25_const_app_sl_1_222x105Aparatele de spalat cu presiune Karcher fara incalzire asigura curatarea zilnica a echipamentelor, vehiculelor si a cladirilor cu presiune si debit mare. Sunt ideale pentru suprafete mari si pot curata chiar si...

Curatitoare cu presiune Oertzen cu apa rece

oertzen-aparat-spalat-apa-receAceste aparate sunt solutia ideala pentru toate zonele in care nu poate fi utilizata apa calda. Principalele avantajele ale aparatelor de spalat cu presiune Oertzen cu apa rece sunt costurile mai mici de achizitie si economia de timp...

Curatitoare cu presiune Karcher stationare

HD_9_16_st_farm_app_dd_1_222x105Aparatele de curatat cu inalta presiune stationare Karcher sunt potrivite acolo unde trebuie curatat si dezinfectat in acelasi timp dar fara a ocupa spatiu mult. Aceste aparate de spalat cu presiune indeplinesc...

Curatitoare cu presiune Oertzen stationare

oertzen-fixeGama de echipamente Oertzen ofera solutii variate ca putere si marime, in functie de puterea necesara si zona curatata. Aceste solutii performante sunt ideale atunci cand calitatea superioara a curateniei trebuie ...

CleanKasa va ofera curatitoare cu presiune si aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de curatitoare cu presiune Karcher cuprinde: aparate de spalat cu presiune Karcher cu incalzire, aparate de spalat cu presiune Karcher fara incalzire si aparate de spalat Karcher stationare.

Gama de curatitoare cu presiune Oertzen cuprinde: aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda, aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa rece si aparate de spalat Oertzen stationare.

Fabricate din materiale de calitate toate aceste aparate de spalat cu presiune sunt robuste, rezistente, potrivite pentru utilizare contiua, ergonomice si economice.

Alege dintre producatorii de aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune.

Contact Telefonic