Masini curatenie
stradala

INFORMATII 0758 025 025

Echipamente si masini curatenie stradala

CleanKasa va ofera echipamente si masini curatenie stradala si municipala, profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.

Masinile profesionale pentru maturat stradal se adreseaza clientilor care au de intretinut curatenia pe suprafete dure din beton, asfalt, pavele si altele.
Toate aceste masini sunt potrivite pentru curatenia stradala precum si in parcuri si parcari, deoarece pot aspira o varietate de reziduuri, de la praf si frunze pana la nisip, hartie, pietre, pamant, doze, sticle etc.
Unele modele pot fi echipate cu lame de zapada si cu sisteme de dispersare a sarii sau alor substante antiderapante pentru a fi utilizate si pe timpul iernii.
Pentru mai multe detalii si comenzi va rugam sa accesati pagina de Contact.

Masini curatenie stradala NILFISK

Echipamentele de curatenie stradale Nilfisk sunt prevazute cu un sistem de umectare la periile de maturare pentru a facilita curatarea suprafetelor si a scurta timpul de curatare. Sunt masini versatile, cu un design compact si usor de transportat.

Masini curatenie stradala FIORENTINI

Prin tehnologia Fiorentini va punem la dispozitie echipamente eficiente si complete pentru rezultate de incredere. Aceste echipamente impresioneaza prin perfectiunea curateniei obtinute, sunt robuste si pot fi utilizate pentru aproape orice aplicatie.

CleanKasa va ofera masini si echipamente curatenie stradala, masini curatenie stradala si masini curatenie municipale profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama noastra de echipamente si masini curatenie stradala si municipala cuprinde:
- echipamente si masini curatenie stradala Nilfisk
- masini curatenie municipale Fiorentini maturat - aspirat si spalat alei, drumuri si trotoare.

Va punem la dispozitie echipamente moderne, compacte, versatile, economice si fiabile cu accesorii adaptabile pentru toate orice aplicatie.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic