Masini monodisc
Wetrok

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc Wetrok cu acumulatori

CleanKasa va ofera monodiscuri si masini monodisc Wetrok cu acumulatori la cele mai bune preturi.

Marele avantaj al acestor masini monodisc cu acumulator este faptul ca nu mai depindeti de alimentarea la reteaua electrica. Astfel, combinati puterea de curatare a unui monodisc cu portabilitatea utilajelor cu acumulator.
Cu monodiscurile Wetrok puteti freca, spala si curata orice suprafata, inclusiv suprafetele neregulate. Acumulatorii Litiu permit incarcarea aparatului intr-un timp foarte scurt iar durata de utilizare a masinii pana la reincarcare de chiar si 4 ore!
Masinile monodisc cu acumulator Wetrok se pot utiliza oriunde: pardoseli, pereti, scari, geamuri si oglinzi, piscine, grupuri sanitare si bucatarii, fiind ideal pentru zonele greu accesibile unde curatenie sa facea fara utilaje mecanizate.

Cu ajutorul acestor masini monodisc Wetrok fabricate in Elvetia, podelele vor fi curatate rapid si eficient iar accesoriile disponibile - periile si pad-urile - se adapteaza perfect si sunt usor de schimbat. Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Monodisc cu acumulator Wetrok

BrushBoy Plus

Monodisc cu acumulator Wetrok

Motor Brusher

Monodisc cu acumulator Wetrok

Motor Brusher Jet

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Wetrok profesionale cu acumulator la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc Wetrok cu acumulatori cuprinde: monodisc Wetrok BrushBoy Plus, monodisc Wetrok Motor Brusher si monodisc Wetrok Motor Brusher Jet.

Monodiscurile Wetrok sunt echipamente fiabile, cu un design ergonomic, perfect adaptate celor mai stricte standarde de curatenie.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic