Monodisc Karcher
BDS 43/Duo C Adv

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc si monodiscuri Karcher

Monodisc Karcher BDS 43/Duo C Adv

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina monodisc Karcher BDS 43/Duo C Adv.

Monodiscurile Karcher BDS 43/Duo C Adv universale si versatile cu 150 sau 300 rpm.
Monodiscul Karcher BDS 43/180 C Adv cu doua bare robuste din aluminiu este perfect echilibrat si este ideal pentru curatarea podelelor dure si flexibile, dar si a celor textile, precum si pentru slefuirea parchetului. Viteza (150 sau 300 rpm) poate fi reglata cu usurinta de pe maner. Suprafata de lucru de 430 mm, motorul puternic de 1400 W si angrenajul cu planetara care nu necesita intretinere permit numeroase aplicatii. Manerul lat permite manevrarea cu usurinta, chiar si de catre utilizatorii neexperimentati. Rezervorul optional sustine presiune de contact fara a influenta negativ greutatea masiniisi poate fi indepartat cu usurinta pentru umplere. Cu orificiu cablu si cablu de prelungire pentru inlocuire facila. (Cablu inclus.)
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher BDS 43/Duo C Adv:
- Doua viteze. Cu comutatorul se pot selecta 150 rpm si 300 rpm, comutatorul poate fi usor accesibil pe sina intermediara.
- Foarte silentios. Se poate utiliza si in zone sensibile la zgomot (de ex., hoteluri, spitale sau birouri).
- Gama vasta de accesorii. Accesoriile sunt personalizate in functie de utilizare, de ex. dimensiunea rezervorului, periile cu diferite grade de duritate, padelele, diferite tampoane tamponul din microfibre, tampoanele tip diamant, etc.
- Punte foarte joasa. Pentru curatare sub mobila si corpuri de incalzire, peria, peria secundara sau alte accesorii pot fi depozitate pe carlig.
Pe langa varietatea mare de masini monodisc oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm) 432
inaltimea de lucru (mm) 90
Capacitate de preluare (W) 1560
Putere de preluare, suplimentar -
Viteza periilor (rpm) 150 - 300
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 63
Frecventa Hz 50
Tensiune (V) 220 - 240
Greutate (kg) 47
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 660 x 430 x 1180

Actionare cu curent
Rezervor (optional), 10 l

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc si monodiscuri Karcher cuprinde: monodisc Karcher BDS 43/Duo C Adv, monodisc Karcher BDS 51/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C Adv, monodisc Karcher BDS 43/180 C *120V, monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv si monodisc Karcher Polish BDP 50/1500 C.

Masinile monodisc Karcher sunt echipamente robuste si versatile, ergonomice, sigure si ofera rezultate remarcabile pentru o gama larga de operatiuni de curatenie si polishare. Indiferent daca este vorba de suprafete dure sau suprafete acoperite cu textile la Karcher gasiti garantat monodiscurile corespunzatoare.

Alege dintre producatorii de masini monodisc pentru pardoseli

Contact Telefonic