Despre
CleanKasa

INFORMATII 0758 025 025

Despre noi

Cine suntem?
CleanKasa este site-ul pe care il accesati atunci cand sunteti in cautarea de echipamente curatenie sau utilaje curatenie, profesionale sau industriale.
Suntem alegerea perfecta si avem solutia optima specifica fiecarui tip de activitate, indiferent daca ne referim la curatenie industriala sau curatenie profesionala.

Cui ne adresam?
Gama noastra de produse este adaptata tuturor clientilor ce au nevoie de echipamente profesionale de curatenie si produse de curatenie profesionale. Asadar, indiferent daca sunteti o societate comerciala ce detine o cladire de birouri sau o hala industriala, o firma ce ofera servicii de curatenie sau o persoana fizica, suntem siguri ca veti gasi in oferta noastra larga echipamentele si produsele care sa se potriveasca intocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Ce echipamente si produse va oferim?
Dorim sa oferim fiecarui client ce solicita echipamente curatenie sau produse curatenie, solutia perfecta in functie de cerinte si necesitati, tip de activitate, pret si nu in ultimul rand preferinte. Noi ascultam clientul, nu vindem simple produse ci oferim solutii!
CleanKasa va pune la dispozitie echipamente curatenie si produse profesionale de curatenie, de la aspiratoare profesionale si aspiratoare industriale, aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune, masini spalat si aspirat si masini frecat si aspirat, echipamente si masini combinate spalat maturat, echipamente si masini de maturat, masini monodisc si monodiscuri, masini curatat mochete si covoare, pana la echipamente si masini curatare stradala, masini lustruit pardoseli, masini curatat trepte si scari, generatoare si curatitoare cu abur.
In plus, va oferim accesorii pentru toate aceste utilaje curatenie (cum ar fi perii si paduri) si consumabile echipamente curatenie (detergenti profesionali, saci si filtre dar si alte produse consumabile) de cea mai buna calitate.

Atat? Dar echipamente curatenie second hand, inchiriere, service?
Bineanteles! In afara de echipamente, masini si utilaje curatenie noi, va mai oferim si posibilitatea de a achizitiona utilaje curatenie reconditionate si echipamente curatenie second hand.
Daca aveti o urgenta sau nu considerati ca se justifica investitia intr-un anumit echipament de curatenie deoarece il folositi ocazional, gama noastra de servicii curatenie va da posibilitatea de a inchiria masini si utilaje curatenie pentru perioade si la preturi foarte convenabile.
Fie ca ati achizitionat echipamentul sau utilajul prin site-ul nostru sau il detineti de ceva timp, echipele noastre de service sunt pregatite tehnic si profesional sa intervina si sa remedieze orice problema intr-un termen cat mai scurt. In plus, pe langa interventiile rapide avem posibilitatea de a asigura service atat in garantie cat si in perioada post-garantie pentru toti clientii nostri prin incheierea unui contract de mentenanta.

Cu cine colaboram?
Calitatea si fiabilitatea echipamentelor comercializate este garantata de producatori de renume cu experienta in domeniu.
Furnizorii nostri nu mai au nevoie de nici o prezentare: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel sau Clean Track sunt lideri in producerea de echipamente si utilaje profesionale si industriale pentru curatenie.

Ce ne diferentiaza?
Gama foarte mare de echipamente comercializate, de la mai multi producatori de top, mentinand astfel un sistem concurential in interiorul platformei noastre.
Suntem singurul site din domeniul echipamentelor de curatenie ce reuneste cei mai mari producatori din lume: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel si CleanTrack.
Pentru fiecare solutie tehnica avem oferte de la cel putin doi producatori!
Posibilitatea de a obtine pentru client cel mai bun raport calitate / pret din piata.
Oferim consultanta in alegerea celor mai bune solutii, eficiente si personalizate, in functie de specificul fiecarei activitati.

De ce CleanKasa?
Daca argumentele de mai sus nu v-au convins 100% atunci contactati-ne si cu siguranta vom deveni parteneri!

 

Echipa CleanKasa.

Contact Telefonic