Utilaje Reconditionate
CURATENIE

INFORMATII 0758 025 025

Utilaje curatenie reconditionate. Echipamente second hand.

CleanKasa va ofera utilaje curatenie reconditionate si echipamente curatenie second hand profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Gama noastra de echipamente reconditionate si second hand cuprinde de la masini de maturat, monodiscuri, masini de spalat aspirat pana la masini de curatenie stradala.
Toate aceste masini va sunt puse la dispozitie la preturi competitive, complet functionale, curatate si complet echipate, pregatite pentru utilizare imediata.
In cazul in care aveti un echipament ce necesita reconditionare inginerii nostri va vor reda un aparat functional si va vor ajuta sa economisti costurile aferente unui echipament nou. Putem reconditiona o gama larga de echipamente de la diferiti producatori.
Va prezentam in continuare gama de echipamente, utilaje si masini de curatenie profesionale si industriale reconditionate si second hand, pentru mai multe detalii si oferte de pret va rugam sa ne contactati!

Utilaje reconditionate si echipamente second hand recomandate:

Aspiratoare profesionale si industriale RECONDITIONATE

Clean Kasa va ofera o gama variata de modele de aspiratoare second hand iar calitatea lor este garantata de producatori de renume cu experienta in domeniu. Comercializam aspiratoare puternice, robuste, eficiente din punct de vedere al costurilor precum si o gama larga de accesorii si consumabile.

Aparate de spalat cu presiune profesionale RECONDITIONATE

Gama variata de modele oferite va garanteaza ca veti gasi solutia potrivita pentru orice situatie, fie ca este vorba despre echipamente de spalat cu presiune second hand ce functioneaza apa calda sau rece, alimentate cu curent electric sau cu combustibil, mobile sau stationare, de diferite dimensiuni.

Masini de spalat aspirat pardoseli RECONDITIONATE

Echipamentele de spalat si aspirat profesionale sunt esentiale pentru mentinerea podelelor curate, bine intretinute si sigure. Sunt ideale in obtinerea rezultatelor optime pe orice tip de suprafata. Toate aceste masini de spalat aspirat second hand sunt testate si reconditionate tehnic si estetic.

Masini spalat maturat pardoseli RECONDITIONATE

Aceste masini spalat maturat profesionale second hand comercializate sunt testate si reconditionate tehnic si estetic. Sunt utilaje compacte si de conceptie moderna, ideale pentru aplicatii industriale ce pot efectua in acelasi timp operatiuni de maturare, spalare si recuperare a reziduurilor rezultate.

Masini de maturat profesionale RECONDITIONATE

Masinile de maturat second hand si cele de maturat-aspirat se utilizeaza pe cele mai diverse suprafete si pentru cele mai diverse cerinte de curatare. Acestea masini de maturat reconditionate sunt de un real ajutor pentru intretinerea eficienta a curtilor, strazilor, halelor, atelierelor sau depozitelor.

Masini monodisc si monodiscuri RECONDITIONATE

Monodiscurile sunt recomandate pentru diverse operatiuni, de la curatenia zilnica sau de profunzime pana la polisharea podelelor, cristalizarea si decaparea podelelor. Sunt potrivite atat pentru mochete cat si pentru podele dure, placate cu granit, marmura, parchet, linoleu, ciment simplu sau amprentat.

Va recomandam sa verificati cu regularitate sectiunea site-ului nostru "Utilaje reconditionate" deoarece noi in mod constant adaugam masini si utilaje pentru curatenie second hand.
Foarte important este faptul ca oferim garantie pe intreg echipamentul si nu doar pe anumite componente ce au fost inlocuite cu unele noi.
Toate echipamentele reconditionate sunt reparate si testate cu atentie inainte de a fi puse in vanzare, iar piesele uzate sunt inlocuite, astfel utilaje noastre va vor fi de folos pentru o perioada foarte lunga de timp, folosindu-le la capacitate maxima.
Va stam la dispozitie pentru consultanta astfel incat sa fiti siguri ca ati ales echipamentul potrivit pentru dumneavoastra.
Daca sunteti in cautarea unor masini de curatenie second hand, va rugam sa intreabati specialistii nostri de gama de echipamente curatenie reconditionate si daca doriti un anumit utilaj ce nu exista in stoc vom face tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa-l puteti achizitiona.

CleanKasa va ofera utilaje curatenie reconditionate si echipamente second hand profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de utilaje si echipamente second hand cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, aparate de spalat cu presiune, masini de spalat si aspirat, masini de spalat si maturat, masini de maturat, monodiscuri si alte echipamente speciale pentru curatenie.

Echipamentele reconditionate sunt de la cei mai importanti producatori din domeniu pentru curatenie industriala: Nilfisk, Tennant, Karcher, Oertzen, Wirbel, Clean Track dar si multi altii, garantand astfel calitatea si functionalitatea in timp a acestora.

Echipamente curatenie profesionale si industriale noi:

Contact Telefonic