Maturatoare
Haaga 497

INFORMATII 0758 025 025

Maturatoare Haaga 497 profesionala manuala!

Masina maturat Starmix Haaga 497 profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru maturatoare Haaga 497 si masina maturat Starmix Haaga 497 profesionala manuala.

Masina maturatoare Haaga 497 este un echipament de maturat profesional cu latimea de curatare de 97 cm, ideal pentru curatarea suprafetelor mari din domeniul comercial si industrial, care se poate utiliza atat in interior cat si in exterior.
Rolele laterale asigura o curatenie optima de-a lungul zidurilor, fara deteriorarea peretelui sau a masinii. Depasind marginile masinii, periile ajung sa curete chiar si mizeria de langa ziduri, borduri sau arbori. Un alt avantaj il constituie posibilitatea de reglare continua a presiunii de maturare atat a celor doua perii rotative cat si a tamburului de maturare folosind doar un singur buton.

Prin sistemul Turbo Sweeping cu 2 perii laterale circulare care capteaza reziduurile si o perie cilindrica centrala aditionala care asigura colectarea prafului fin, aceasta maturatoare Haaga 497 poate curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie de la frunze umede, pietre, materiale mici sau mari pana la doze de bauturi.

Caracteristici maturatoare Haaga 497 profesionala:

- rezervor colectare 50 litri
- productivitate de 3600 mp/ora
- latime maturare 970 mm
- directie fara curea cu actionare continua
- roti mari acoperite de cauciuc

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

STARMIXHAAGA 497
Tip actionareimpinsa manual
Principiu operarediscuri cu perii
Latime maturare97 cm
Volum container50 l
Productivitate3600 mp/h
Inălţime290 mm
Latime845 mm
Lungime830 mm
Greutate15,7 kg

 

  • Brosura masina maturat Haaga 497 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic