Maturatoare
Haaga 677

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat Haaga 677 profesionala cu acumulator!

Maturatoare Starmix Haaga 677 profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat Haaga 677 si maturatoare Starmix Haaga 677 profesionala cu acumulatori.

Starmix Haaga 677 este o masina de maturat profesionala alimentata cu acumulatori care are latimea de curatare de 77 cm, ideala pentru curatarea suprafetelor mari din domeniul comercial si industrial. Bateria puternica de 12 V alimenteaza ambele perii circulare si cilindrul de maturare, asigurand o directionare simpla si usoara a masinii.

Masina de maturat Haaga 677 are o greutate neta de 19.9 kg, fiind usoara de impins si manevrat, se poate utiliza atat in interior cat si in exterior. Rolele laterale asigura o curatenie optima de-a lungul zidurilor, fara deteriorarea peretelui sau a masinii. Presiunea de maturare pe cele doua perii rotative si a tamburului de maturare se poate regla folosind doar un singur buton.

Prin sistemul Turbo Sweeping cu 2 perii laterale circulare si o perie cilindrica centrala aditionala, aceasta maturatoare Starmix Haaga 677 poate curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie de la frunze umede, pietre, materiale mici sau mari pana la doze de bauturi. Masina se poate utiliza si fara acumulator.

Caracteristici masina maturat Haaga 677 profesionala:

- rezervor colectare 50 litri
- productivitate de 3600 mp/ora
- latime maturare 770 mm
- acumulator 12V / 12Ah
- roti mari acoperite de cauciuc

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

STARMIXHAAGA 677
Tip actionareimpinsa acumulator
Principiu operareelectric sau manual
Tip acumulator12V / 12Ah
Durata utilizare90 min.
Latime maturare77 cm
Volum container50 l
Productivitate3600 mp/h
Inălţime290 mm
Latime700 mm
Lungime770 mm
Greutate21 kg

 

  • Brosura masina maturat Haaga 677 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic