Maturatoare
Haaga 697

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat Haaga 697 profesionala cu acumulator!

Maturatoare Starmix Haaga 697 profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat Haaga 697 si maturatoare Starmix Haaga 697 profesionala cu acumulatori.

Starmix Haaga 697 este o maturatoare profesionala alimentata cu acumulatori care are latimea de curatare de 97 cm, ideala pentru curatarea suprafetelor mari din domeniul comercial si industrial. Dotata cu sistemul Turbo Sweeping si bateria puternica de 12 V, masina maturat Haaga 697 cu 2 perii laterale circulare care capteaza reziduurile si o perie cilindrica centrala care asigura colectarea prafului fin, poate curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie de la frunze umede, pietre, materiale mici sau mari etc.

Aceasta maturatoare Starmix Haaga 697 se poate utiliza atat in interior cat si in exterior, cu acumulator sau fara functionarea acestuia. Depasind marginile masinii, periile ajung sa curete chiar si mizeria de langa ziduri, borduri sau arbori. Presiunea de maturare pe cele doua perii rotative si a tamburului de maturare se poate regla folosind doar un singur buton. Rolele laterale asigura o curatenie optima de-a lungul zidurilor, fara deteriorarea peretelui sau a masinii.

Caracteristici masina maturat Haaga 697 profesionala:

- rezervor colectare 50 litri
- productivitate de 4100 mp/ora
- latime maturare 970 mm
- acumulator 12V / 12Ah
- roti mari acoperite de cauciuc

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

STARMIXHAAGA 697
Tip actionareimpinsa acumulator
Principiu operareelectric sau manual
Tip acumulator12V / 12Ah
Durata utilizare90 min.
Latime maturare97 cm
Volum container50 l
Productivitate4100 mp/h
Inălţime290 mm
Latime845 mm
Lungime830 mm
Greutate22 kg

 

  • Brosura masina maturat Haaga 697 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic