Maturatoare
Haaga 697 Plus

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat Haaga 697 Plus profesionala cu acumulator!

Maturatoare Starmix Haaga 697 Plus profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat Haaga 697 Plus si maturatoare Starmix Haaga 697 Plus profesionala cu acumulatori.

Masina maturat Starmix Haaga 697 Plus este o maturatoare profesionala alimentata cu acumulatori ideala pentru curatarea suprafetelor mari din domeniul comercial si industrial. Bateria puternica de 12V si 15Ah permite utilizarea masinii fara intrerupere de pana la 120 minute. Cu o greutate neta de 22 kg, fiind usoara de impins si manevrat, se poate utiliza atat in interior cat si in exterior, cu sau fara functionarea acumulatorului.

Prin sistemul Turbo Sweeping cu 2 perii laterale circulare si o perie cilindrica centrala aditionala alimentate de acumulatorul de 12V , aceasta maturatoare Starmix Haaga 697 Plus poate curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie de la frunze umede, pietre, materiale mici sau mari pana la doze de bauturi.

Manerul de impingere rotativ permite aparatului sa fie depozitat in pozitie verticala. Rolele laterale asigura o curatenie optima de-a lungul zidurilor, fara deteriorarea peretelui sau a masinii. Presiunea de maturare pe cele doua perii rotative si a tamburului de maturare se poate regla folosind doar un singur buton.

Caracteristici masina maturat Haaga 697 Plus profesionala:

- autonomie functionare 2 ore
- rezervor colectare 50 litri
- productivitate de 4100 mp/ora
- latime maturare 970 mm
- acumulator 12V / 15Ah

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

STARMIXHAAGA 697 Plus
Tip actionareimpinsa acumulator
Principiu operareelectric sau manual
Tip acumulator12V / 15Ah
Durata utilizare120 min.
Latime maturare97 cm
Volum container50 l
Productivitate4100 mp/h
Inălţime290 mm
Latime845 mm
Lungime830 mm
Greutate22 kg

 

  • Brosura masina maturat Haaga 697 Plus - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic