Maturatoare
Haaga 477

INFORMATII 0758 025 025

Maturatoare Haaga 477 profesionala manuala!

Masina maturat Starmix Haaga 477 profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru maturatoare Haaga 477 si masina maturat Starmix Haaga 477 profesionala manuala.

Masina de maturat Starmix Haaga 477 este o masina profesionala, ideala pentru curatarea suprafetelor mari din domeniul comercial si industrial. Sistemul Turbo Sweeping din dotare, cu 2 perii laterale circulare si o perie cilindrica centrala, permite maturarea de la cele mai mici particule de nisip, frunze umede, pietre, materiale mici sau mari, pana la cutii goale de bere. Se poate utiliza atat in interior cat si in exterior.

Spre deosebire de alte masini tipice cu role de maturat, periile speciale Haaga atrag dedesubt reziduurile din fata masinii. Nu exista roata frontala ce poate fi problematica, lama din cauciuc sau container pentru reziduuri pozitionat gresit, impiedicand colectarea murdariei. Periile speciale din poliamida sunt rezistente la uzura timp de 4 ani.

Caracteristici maturatoare Haaga 477 profesionala:

- rezervor colectare 50 litri
- productivitate de 3000 mp/ora
- latime maturare 770 mm
- directie fara curea cu actionare continua
- roti mari acoperite de cauciuc

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

STARMIXHAAGA 477
Tip actionareimpinsa manual
Principiu operarediscuri cu perii
Latime maturare77 cm
Volum container50 l
Productivitate3000 mp/h
Inălţime290 mm
Latime700 mm
Lungime760 mm
Greutate14,6 kg

 

  • Brosura masina maturat Haaga 477 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic