Maturatoare
Haaga 475

INFORMATII 0758 025 025

Maturatoare Haaga 475 profesionala manuala!

Masina maturat Starmix Haaga 475 profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru maturatoare Haaga 475 si masina maturat Starmix Haaga 475 profesionala manuala.

Maturatoarea Starmix Haaga 475 este o masina de maturat profesionala, ideala pentru curatarea suprafetelor mari din domeniul comercial si industrial. Dotata cu sistemul Turbo Sweeping, masina maturat Starmix Haaga 475 cu 2 perii laterale circulare care capteaza reziduurile si o perie cilindrica centrala care asigura colectarea prafului fin, poate curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie de la frunze umede, pietre, materiale mici sau mari etc.

Cu o greutate de numai 12 kg, aceasta maturatoare Haaga 475 profesionala este usoara si usor de impins sau transportat. Depasind marginile masinii, periile ajung sa curete chiar si mizeria de langa ziduri, borduri sau arbori. Un alt avantaj il constituie posibilitatea de reglare continua a presiunii de maturare atat a celor doua perii rotative cat si a tamburului de maturare folosind doar un singur buton.

Caracteristici maturatoare Haaga 475 profesionala:

- rezervor colectare 50 litri
- productivitate de 2900 mp/ora
- latime maturare 750 mm
- directie fara curea cu actionare continua
- roti mari acoperite de cauciuc

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Starmix Haaga profesionale produse in Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

STARMIXHAAGA 475
Tip actionareimpinsa manual
Principiu operarediscuri cu perii
Latime maturare75 cm
Volum container50 l
Productivitate2900 mp/h
Inălţime290 mm
Latime695 mm
Lungime755 mm
Greutate11 kg

 

  • Brosura masina maturat Haaga 475 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Starmix Haaga profesionale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Haaga manuale cuprinde: maturatoare Haaga 355, maturatoare Haaga 375, maturatoare Haaga 475, maturatoare Haaga 477 si maturatoare Haaga 497.
Gama de masini maturat Haaga cu acumulator cuprinde: masina maturat Haaga 677, masina maturat Haaga 697 si masina maturat Haaga 697 Plus.

Masinile de maturat Starmix Haaga se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie profesionala sau industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic