Masina spalat uscat
Tennant T5680

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Tennant

Masina de spalat si uscat Tennant T5680

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de spalat si uscat Tennant T5680 cu baterii sau acumulatori.

Masinile profesionale de spalat aspirat pardoseli Tennant T5680 sunt echipamente de spălare-uscare industriale, oferind rezultate excelente de curăţenie şi la cele mai dificile aplicaţii. Este dotat cu o suprafaţă de frecare de 80 cm şi rezervoare de 116L.
Avantaje masina de spalat si uscat Tennant T5680:
- Rezistent, funcţionează fără probleme: Rezistent la coroziune şi la impacturi echipamentul 5680 este recomandat pentru curăţenia zilnică.
- Maximă eficienţă în activitatea de curăţare: Fiind prevăzut cu butonul de control, la echipamentul 5680 cu Fast sau ec-H2O se reduce timpul de instruire. În acest caz operatorii pornesc operaţiile de curăţare mult mai repede, prin apăsarea unui singur buton.
- Rasplateşte prin performanţe încrederea acordată: Cu sistemul automat de dozare a detergentului FaST sau a apei activate electric, ec-H2O, echipamentul 5680 oferă calitate operaţiilor de curăţare, cu minimum de comenzi.
- Productivitate ridicată folosind bateriile cu gel: Timpi de functionare de peste 6 ore prin folosirea bateriilor capsulate.
- Maximum de flexibilitate: Alegeţi sistemele de curăţare cu discuri sau cu perii cilindrice.

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de spalat si uscat Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru 80 cm
Deplasare în rampă (în sarcină/transport) 8/6 grade
Lăţime racletă 1065 mm
Productivitate practică 1875 mp/oră
Productivitate teoretică 4000 mp/oră
Capacitate rezervor soluţie 133 Lt
Capacitate rezervor de recuperare 152 Lt
Presiunea pe perii 45/90 kg
Rotaţii perii 200 RPM
Greutate 690 kg

  • Brosura masina de spalat si uscat Tennant T5680 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si uscat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si uscat Tennant conduse manual cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T1, masina de spalat si uscat Tennant T1B, masina de spalat si uscat Tennant T2, masina de spalat si uscat Tennant T3, masina de spalat si uscat Tennant T3+, masina de spalat si uscat Tennant T5, masina de spalat si uscat Tennant T5680.
Gama de masini de spalat si uscat Tennant cu post de conducere cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T7, masina de spalat si uscat Tennant T12, masina de spalat si uscat Tennant T16, masina de spalat si uscat Tennant T17, masina de spalat si uscat Tennant T20.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic