Masina spalat uscat
Tennant T1

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Tennant

Masina de spalat si uscat Tennant T1

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de spalat si uscat Tennant T1.

Masinile profesionale de spalat aspirat pardoseli Tennant T1 oferă rezultate superioare la spălările în spaţii strâmte – având o formă compactă, putere mare de curătare, capacitate mare de recuperare a apei reziduale şi posibilitatea de a curăţa uşor rezervoarele de soluţie şi apă reziduală. Avand numai 38 cm lăţime de lucru este soluţia ideală pentru curăţarea suprafeţelor mici, unde până acum s-a utilizat soluţia de spălare manuală cu mop.
Avantajele masinii de spalat pardoseala Tennant T1:
- Creterea calitătii procesului de curăţare: cu un gabarit redus, curăţă complet spaţiile strâmte , fără efort suplimentar din partea utilizatorului.
- Forma compactă asigură o bună manevrabilitate: Fiind dotat cu un mâner de ghidaj reglabil, cu patru roţi ce se rotesc 360˚ se asigură o curăţare sigură şi uşoară atât în timpul manevrarii înainte şi înapoi cât şi n timpul întoarcerilor.
- Uşor de folosit şi întreţinut: Forma compactă asigură uşurinţa în umplere, golire şi curăţare a rezervoarelor de soluţie şi apă reziduală.
Caracteristici masina de spalat si uscat Tennant T1:
- Este o maşină uşor de manevrat, cu aspirare foarte bună şi o excelentă eficienţă de spălare datorită periei cilindrice.
- Lungimea cablului de 15 m oferă flexibilitate ridicată.
- Rezervoarele sunt uşor de manevrat şi de curăţat, având capacitatea de 12-17 L.
- Construcţie robustă, având şasiu metalic.
- Este singura maşina din gamă care curăţă deplasându-se atât in faţă cât şi in spate.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de spalat si uscat Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru 38 cm
Aspiraţie apă 2184 mm
Productivitate practică 810 m²/oră
Productivitate teoretica 1480 m²/oră
Capacitate rezervor soluţie 11,4 Lt
Capacitate rezervor de recuperare 17 Lt
Presiunea pe perie 15 kg
Nivel zgomot 72 dB(A)
Lungime cablu 15 m

  • Brosura masina de spalat si uscat Tennant T1 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si uscat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si uscat Tennant conduse manual cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T1, masina de spalat si uscat Tennant T1B, masina de spalat si uscat Tennant T2, masina de spalat si uscat Tennant T3, masina de spalat si uscat Tennant T3+, masina de spalat si uscat Tennant T5, masina de spalat si uscat Tennant T5680.
Gama de masini de spalat si uscat Tennant cu post de conducere cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T7, masina de spalat si uscat Tennant T12, masina de spalat si uscat Tennant T16, masina de spalat si uscat Tennant T17, masina de spalat si uscat Tennant T20.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic