Masina spalat uscat
Tennant T20

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Tennant

Masina de spalat si uscat Tennant T20

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de spalat si uscat Tennant T20 cu om la bord

Masinile profesionale de spalat aspirat pardoseli Tennant T20 sunt echipamente de spălare-uscare cu post de conducere, pentru suprafeţe mari, fiind dotate cu motor Diesel sau GPL. Având o productivitate practică de cca. 7000 m2/oră, se recomandă pentru suprafeţele mari din hale industriale, centre logistice sau parcări subterane.
Pe lângă productivitate oferă şi rezultate remarcabile la curăţare, putând înlătura uşor aproape orice fel de reziduuri.
Avantaje masina de spalat si uscat Tennant T20 cu post de conducere:
- Peria principală are o lăţime de curăţare de 120 cm, la care se poate adăuga peria laterală cu funcţia de spălare, astfel putem avea o lăţime de curăţare de 137 cm.
- Maşina poate fi dotată cu perii disc sau cilindrice, cele cilindrice fiind eficiente şi pentru funcţia de premăturare.
- Ambele modele pot fi alese cu una dintre tehnologiile FaST, ES, ec-H20.
- Împreuna cu tehnologia ec-H20 aveţi reduceri semnificative ale costurilor eliminând necesitatea detergentului şi totodată folosind cu 70% mai puţină apă.

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de spalat si uscat Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru (standard) 1070 mm
Capacitate rezervor soluţie 303 Lt
Capacitate rezervor de recuperare 360 Lt
Rotaţii perii 230 rpm
Presiunea pe perii (până la) 181 kg
Productivitate practică 7000 mp/oră
Productivitate teoretică 17 000 mp/oră
Viteza maximă 13 km/h
Deplasare in rampă (in sarcină/transport) 8/10 grade
Motor diesel 28 kW
Motor LPG 41 kW
Greutate (cu baterii) 1497 kg

  • Brosura masina de spalat si uscat Tennant T20 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si uscat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si uscat Tennant conduse manual cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T1, masina de spalat si uscat Tennant T1B, masina de spalat si uscat Tennant T2, masina de spalat si uscat Tennant T300, masina de spalat si uscat Tennant T3+, masina de spalat si uscat Tennant T5, masina de spalat si uscat Tennant T5680.
Gama de masini de spalat si uscat Tennant cu post de conducere cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T7, masina de spalat si uscat Tennant T12, masina de spalat si uscat Tennant T16, masina de spalat si uscat Tennant T17, masina de spalat si uscat Tennant T20.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic