Masina spalat uscat
Tennant T5

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Tennant

Masina de spalat si uscat Tennant T5

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de spalat si uscat Tennant T5 cu baterii sau acumulatori.

Masinile profesionale de spalat aspirat pardoseli Tennant T5 sunt echipamente de spălare-uscare cu productivitate maximă, având o autonomie de funcţionare între 4-5 ore net. Echipamentul este disponibil în 3 variante cu perii disc, de 60 cm, 70 cm, 80 cm şi în 2 variante cu perii cilindrice, de 65 cm şi 81 cm.
Avantaje masina de spalat si uscat Tennant T5:
- Uşor de curăţat şi dezinfectat: Reduce formarea mâlului , a bacteriilor şi asigură un nivel ridicat de curăţare, având acces total la rezervoare(soluţie, apă reziduală)
- Reduce timpi de curăţarea a rezervorului de apă reziduala, FaST folosind cu 90% mai puţin detergent. Ec-H2O elimină impactul asupra mediului prin eliminarea operaţiilor de producere, împachetare, transport, depozitare, operaţii efectuate in cazul detergenţilor tradiţionali.
- Scade nivelul de zgomot: Cu numai 67 decibeli nivelul de zgomot al unei conversaţii normale, T5 este cel mai silenţios echipament din clasa sa.
-Productivitate ridicată prin folosirea bateriile cu gel: Cu o autonomie de peste 5 ore, folosind bateriile capsulate, se protejează mediul înconjurator.
-Flexibilitate maxima: alegeţi dimensiunile de 600, 700 sau 800 in varianta disc sau 650, 800 mm in varianta cu perii cilindrice, pentru toată varietatea de spaţii şi aplicaţii.
-Micşoarează riscul de alunecare şi cădere: Suprafeţele spălate cu tehnologiile FaST şi ec-H2O asigură uscare rapidă, putând fi redate imediat traficului

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de spalat si uscat Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru in varianta disc: 600, 700 sau 800 mm
Front de lucru in varianta perii cilindrice: 650, 800 mm
Presiunea pe perii 18-54 kg
Nivel zgomot 67 dB(A)
Autonomie cu o încarcare 4-5 ore
Greutate (disc/cilindric) 276-282 kg

  • Brosura masina de spalat si uscat Tennant T5 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si uscat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si uscat Tennant conduse manual cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T1, masina de spalat si uscat Tennant T1B, masina de spalat si uscat Tennant T2, masina de spalat si uscat Tennant T3, masina de spalat si uscat Tennant T3+, masina de spalat si uscat Tennant T5, masina de spalat si uscat Tennant T5680.
Gama de masini de spalat si uscat Tennant cu post de conducere cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T7, masina de spalat si uscat Tennant T12, masina de spalat si uscat Tennant T16, masina de spalat si uscat Tennant T17, masina de spalat si uscat Tennant T20.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic