Masina spalat uscat
Tennant T16

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Tennant

Masina de spalat si uscat Tennant T16

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de spalat si uscat Tennant T16 cu om la bord

Masinile profesionale de spalat aspirat pardoseli Tennant T16 sunt echipamente de spălare-uscare cu post de conducere, avand latimea de curatare de 90 cm, care cu perie laterală de frecare poate creşte până la 112 cm. Echipamentul este dotat cu baterie de 36V şi 320 Ah, care oferă până la 5 ore de autonomie de lucru.
Avantaje masina de spalat si uscat Tennant T16 cu post de conducere:
- Efectuează operaţiile în linişte: T16-cel mai silenţios echipament din categoria echipamentelor industriale, ceea ce îi permite să cureţe în orice perioada a zilei si oriunde. Operând cu maxim 68 dBA, T16 nu va deranja clienţii, angajaţii, studenţii, pacienţii si vizitatorii din zonele sensibile la zgomot.
- Creşte siguranţa operatorului, comfortul şi usurinţa în utilizare: T16 cu un design inovator oferă un tablou de comandă intuitiv şi prietenos. Modulul de control ‘’Touch-and-go’’ şi servodirecţia dau încredere operatorului permiţându-i să ţina mâinile pe volan chiar şi când se schimba funcţiile de operare. Vizibilitatea excelentă şi confortul operatorului asigură creşterea siguranţei şi al controlului
- Ca dotare standard menţionăm servodirecţia, care face foarte uşoară manevrarea echipamentului chiar şi pe spaţii restranse.
- Echipamentul poate fi dotat cu dispozitiv de maturare care poate fi retractat cand nu se foloseste.
- Exista posibilitatea de a instala un set de baterii de rezerva şi sistem de schimbare rapidă a bateriilor, astfel echipamentul poate funcţiona aproape fără întrerupere.
Tennant T16

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de spalat si uscat Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru (standard) 910 mm
Capacitate rezervor soluţie 190 Lt
Capacitate rezervor de recuperare 225 Lt
Rotaţii perii 300 rpm
Presiunea pe perii (până la) 114 kg
Productivitate practică 6000 mp/oră
Productivitate teoretică 11 000 mp/oră
Viteza maximă 9,6 km/h
Deplasare in rampă (in sarcină/transport) 4/8 grade
Nivel zgomot 68 dB(A)
Greutate (cu baterii) 1270 kg

  • Brosura masina de spalat si uscat Tennant T16 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si uscat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si uscat Tennant conduse manual cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T1, masina de spalat si uscat Tennant T1B, masina de spalat si uscat Tennant T2, masina de spalat si uscat Tennant T3, masina de spalat si uscat Tennant T3+, masina de spalat si uscat Tennant T5, masina de spalat si uscat Tennant T5680.
Gama de masini de spalat si uscat Tennant cu post de conducere cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T7, masina de spalat si uscat Tennant T12, masina de spalat si uscat Tennant T16, masina de spalat si uscat Tennant T17, masina de spalat si uscat Tennant T20.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic