Masina spalat uscat
Tennant T17

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Tennant

Masina de spalat si uscat Tennant T17

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de spalat si uscat Tennant T17 cu om la bord

Masinile profesionale de spalat aspirat pardoseli Tennant T17 sunt echipamente de spălare-uscare cu post de conducere, caracterizat prin robusteţe şi performanţa maximă de curăţare, pot fi folosite cu uşurinţă pentru orice aplicaţie industrială de curăţare. Echipamentul are o suprafaţă de curăţare de 100 cm fiind disponibil în varianta cu disc sau perii cilindrice.
Avantaje masina de spalat si uscat Tennant T17 cu post de conducere:
- Productivitate: Curățați o tură de 7-8 ore în mod economic, cu o singură încărcare cu acumulatorul de cea mai mare capacitate disponibil în categoria acestuia și reduceți costurile cu pad pentru frecat fără perii și motoare de propulsie care nu necesită întreținere.
- Durabilitate: Protejați-vă investiția cu o mașină de curățat de înaltă performanță care rezistă suprasolicitării în cele mai anevoioase împrejurimi.
Sanatate si Siguranta: Contribuiți la menținerea unui mediu sigur cu un risc redus de alunecări și căderi cu sistemul nostru excelent de recuperare a apei.
- Curatenia locatiei: Mențineți un standard ridicat de podele curate în mod consistent în locația Dvs. cu un sistem ultraperformant, care asigură o putere de curățare semnificativă.
- Utilizare si intretinere usoara: Maximalizați timpul de lucru cu controale ușor de folosit și puncte tactile galbene care ajută la identificarea rapidă a locurilor de întreținere.

Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de spalat si uscat Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru (standard) 1015 mm
Capacitate rezervor soluţie 285 Lt
Capacitate rezervor de recuperare 435 Lt
Rotaţii perii 315 rpm
Presiunea pe perii (până la) 250 kg
Productivitate practică 6000 mp/oră
Productivitate teoretică 11 000 mp/oră
Viteza maximă 9 km/h
Deplasare in rampă (in sarcină/transport) 5/12 grade
Nivel zgomot 65 dB(A)
Greutate (cu baterii) 1565 kg

  • Brosura masina de spalat si uscat Tennant T17 - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si uscat Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat si uscat Tennant conduse manual cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T1, masina de spalat si uscat Tennant T1B, masina de spalat si uscat Tennant T2, masina de spalat si uscat Tennant T300, masina de spalat si uscat Tennant T3+, masina de spalat si uscat Tennant T5, masina de spalat si uscat Tennant T5680.
Gama de masini de spalat si uscat Tennant cu post de conducere cuprinde: masina de spalat si uscat Tennant T7, masina de spalat si uscat Tennant T12, masina de spalat si uscat Tennant T16, masina de spalat si uscat Tennant T17, masina de spalat si uscat Tennant T20.

Alege dintre producatorii de masini de spalat si aspirat

Contact Telefonic