Masina curatenie Fiorentini
ICM 18 E

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Fiorentini ICM 18 E - cablu electric

Masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 E

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 E alimentata cu cablu electric.

Masina Fiorentini ICM 18 E cu cablu electric este o masina de spalat aspirat pardoseli industriala a carei constuctie robusta si minimul de dotari electronice o fac foarte fiabila si usor de utilizat. Manerul ajusabil permite operatorului sa isi aleaga pozitia optima pentru operare.
Aceasta masina este condusa cu ajutorul propriei perii ceea ce inseamna ca poate fi operata fara niciun efort fizic. Rezervoarele de 30 de litri pentru apa curata si apa murdara permit curatarea cu usurinta a unor suprafete mari fara a fi necesara reumplarea. Latimea de curatare este de 45 cm.
Alimentarea cu cablu electric permite utilizarea acestei masini fara intrerupere, durata de functionare nu mai depinde de incarcarea acumulatorilor.

Caracteristici masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 E:

- latimea de spalare de 43 cm
- sistem igienic cu 2 rezervoare separate de 30 litri (apa curata / murdara)
- sistem de ridicare a lamelei cu pedala
- productivitate de pana la 1800 mp/ora
- lamela aspiratie de 710 cm.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite, CleanKasa va pune la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Fiorentini.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIORENTINIICM 18 E
Alimentarecablu - 220V
Lungime cablu (m)10
Latime front lucru (mm)430
Capacitate curatare max. (m²/h)2000
Rezervor soluţie/colectare (l)30 / 30
Vacuum (mbar)117
Presiune perie (kg)20 - 28
Nivel zgomot (dB(A))72
Putere motor aspirare (W)500
Putere motor perie (W)500
Diametru perie (mm)1 x 430
Lungime racleta aspiratie (mm)720
Lungime x lăţime x înălţime (mm)800 x 460 x 900
Greutate (kg)60
  • Brosura masina curatat pardoseala Fiorentini ICM 18 E - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Fiorentini impinse si alimentate cu cablu electric cuprinde: masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Delux 350 E, masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini ICM 18 E si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Giampy 20 E.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseala Fiorentini impinse si alimentate cu acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Delux 350 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22/2 B si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini EcoSmile.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina curatat pardoseli Fiorentini Ecostar, masina curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart si masina curatat pardoseli Fiorentini Ecosmile.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic