Masini Fiorentini
Giampy 20 E

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Fiorentini Giampy 20 E - cablu electric

Masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 20 E

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 20 E alimentata cu cablu electric.

Masinile GIAMPY 20E alimentate cu cablu electric sunt masini profesionale pentru curatat pardoseli, special construite pentru utilizarea în domeniul industrial, pentru curatarea oricarui tip de suprafata dura : beton, gresie, marmura, ciment, mozaic, vopsea epoxidica.
Masina Fiorentini Giampy 20 E cu cablu electric este construita dintr-un plastic dur, rezistent la impact, este foarte usor de operat si ideala pentru suprafete de dimensiuni medii. Giampy 20 E este echipata cu perie automata, sistem automat de oprire a apei in momentul opririi masinii, perie disc de 50 cm cu presiune de apasare de pana la 40kg.
Sunt usor de utilizat avand costuri minime de intretinere datorita constructiei mecanice in proportie de 90%. Masina poate curata o suprafata de pana la 2400 mp/ora iar alimentarea cu cablu electric permite utilizarea acestei masini fara intrerupere, durata de functionare nu mai depinde de incarcarea acumulatorilor.

Caracteristici masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 20 E:

- latimea de spalare de 50 cm
- sistem igienic cu 2 rezervoare separate de 55 litri (apa curata / murdara)
- sistem de ridicare a lamelei cu pedala
- productivitate de pana la 2400 mp/ora
- lamela aspiratie de 750 cm.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite, CleanKasa va pune la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Fiorentini.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIORENTINIGIAMPY 20 E
Alimentarecablu - 220V
Lungime cablu (m)15
Latime front lucru (mm)500
Capacitate curatare max. (m²/h)2400
Rezervor soluţie/colectare (l)55 / 55
Vacuum (mbar)117
Presiune perie (kg)20 - 40
Nivel zgomot (dB(A))72
Putere motor aspirare (W)550
Putere motor perie (W)550
Diametru perie (mm)1 x 500
Lungime racleta aspiratie (mm)750
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1300 x 615 x 1040
Greutate (kg)80
  • Brosura masina curatat pardoseala Fiorentini GIAMPY 20 E - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Fiorentini impinse si alimentate cu cablu electric cuprinde: masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Delux 350 E, masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini ICM 18 E si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Giampy 20 E.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseala Fiorentini impinse si alimentate cu acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Delux 350 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22/2 B si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini EcoSmile.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina curatat pardoseli Fiorentini Ecostar, masina curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart si masina curatat pardoseli Fiorentini Ecosmile.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic