Masini Fiorentini
EcoSmile

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Fiorentini EcoSmile - post de conducere

Masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmile

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmile cu om la bord si alimentata cu acumulatori.

Masinile Fiorentini Ecosmile cu post de conducere si alimentate cu acumulatori sunt masini profesionale pentru curatat pardoseli cu om la bord care functioneaza la 48 volti fiind potrivite pentru utilizarea in mall-uri, aeroporturi, hale industriale, parcari subterane, sali de sport, centre comerciale si alte spatii publice de dimensiuni mari. Durata de functionare a acumulatorilor de peste 5 - 6 ore impreuna cu rezervoarele mari de 150 - 170 litri, fac din aceasta masina o alegere excelenta pentru curatarea rapida si eficienta.

Masina de spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmile cu post de conducere este usor de utilizat si de intretinut. Masina este condusa de catre un operator printr-un volan si pedale iar sistemul de autodiagnoza il informeaza de nivelul apei si detergentului, nivelul de incarcare al acumulatorilor, viteza si alte informatii importante.

Caracteristici masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmile:

- latimea de spalare de 84 cm
- autonomie 5-6h, 4 acumulatori 48V-157Ah
- sistem igienic cu 2 rezervoare separate mari (150 litri apa curata si 170 litri apa murdara)
- latime sistem aspiratie 105 cm
- productivitate de pana la 5000 mp/ora
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite, CleanKasa va pune la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Fiorentini.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIORENTINIECOSMILE
Alimentare48V - acumulatori
Tip acumulatori4 x 12V / 157Ah
Latime front lucru (mm)840
Capacitate curatare max. (m²/h)5000
Rezervor soluţie/colectare (l)150 / 170
Vacuum (mbar)170
Presiune perie (kg)40
Nivel zgomot (dB(A))58
Putere motor aspirare (W)300/500/750
Putere motor perie (W)2 x 450
Putere motor tractiune (W)500
Diametru perie (mm)2 x 420
Lungime racleta aspiratie (mm)1050
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1350 x 850 x 1360
Greutate (kg)170
  • Brosura masina curatat pardoseala Fiorentini ECOSMILE - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Fiorentini impinse si alimentate cu cablu electric cuprinde: masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Delux 350 E, masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini ICM 18 E si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Giampy 20 E.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseala Fiorentini impinse si alimentate cu acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Delux 350 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22/2 B si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini EcoSmile.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina curatat pardoseli Fiorentini Ecostar, masina curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart si masina curatat pardoseli Fiorentini Ecosmile.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic