Masina curatenie Fiorentini
EcoSmart

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart - post de conducere

Masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmart

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini EcoSmart cu om la bord si alimentata cu acumulatori.

Masinile Fiorentini ECOSMART cu post de conducere si alimentate cu acumulatori sunt masini profesionale pentru curatat pardoseli cu om la bord care functioneaza la 48 volti conferindu-le astfel o autonomie de 4 – 5 ore de utilizare continua. Beneficiaza de doua perii de spalare de 35 cm si rezervoare mari de 110 litri pentru apa curata si 120 litri pentru apa murdara.

Masina de spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmart cu post de conducere este usor de utilizat avand costuri minime de intretinere datorita constructiei mecanice in proportie de 90% iar sistemul de aspirare este foarte performant si silentios, special conceput pentru aspirare perfecta a pavimentelor din gresie cu denivelari si rosturi mari, marmura, ciment, mozaic, parchet, covor PVC, vopsea epoxidica.

Caracteristici masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecosmart:

- latimea de spalare de 68 cm
- autonomie 4-5h, 4 acumulatori 12V-110Ah
- sistem igienic cu 2 rezervoare separate mari (110 litri apa curata si 120 litri apa murdara)
- latime sistem aspiratie 87 cm
- productivitate de pana la 4000 mp/ora
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite, CleanKasa va pune la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Fiorentini.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIORENTINIECOSMART
Alimentare48V - acumulatori
Tip acumulatori4 x 12V / 110Ah
Latime front lucru (mm)680
Capacitate curatare max. (m²/h)4000
Rezervor soluţie/colectare (l)120 / 110
Vacuum (mbar)170
Presiune perie (kg)31
Nivel zgomot (dB(A))50
Putere motor aspirare (W)300/500/750
Putere motor perie (W)2 x 450
Putere motor tractiune (W)300
Diametru perie (mm)2 x 350
Lungime racleta aspiratie (mm)870
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1186 x 580 x 1220
Greutate (kg)130
  • Brosura masina curatat pardoseala Fiorentini ECOSMART - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Fiorentini impinse si alimentate cu cablu electric cuprinde: masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Delux 350 E, masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini ICM 18 E si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Giampy 20 E.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseala Fiorentini impinse si alimentate cu acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Delux 350 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22/2 B si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini EcoSmile.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina curatat pardoseli Fiorentini Ecostar, masina curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart si masina curatat pardoseli Fiorentini Ecosmile.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic