Masina curatenie Fiorentini
Ecostar

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Fiorentini Ecostar - post de conducere

Masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecostar

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecostar cu om la bord si alimentata cu acumulatori.

Masinile Fiorentini ECOSTAR cu post de conducere si alimentate cu acumulatori sunt cele mai mici masini profesionale pentru curatat pardoseli cu om la bord produse de catre FIORENTINI. Dimensiunile compacte “ascund” insa rezervoarele mari de 100 litri si 4 acumulatori de 12 V care ofera o autonmie de 4 – 5 ore de utilizare. Lamela de aspirare de 775 mm permite accesul in zonele inguste, holuri, usi, lifturi. Aceste masini care functioneaza la 48 volti, sunt usor de utilizat avand costuri minime de intretinere datorita constructiei mecanice in proportie de 90%.

Masina de spalat aspirat pardoseli Fiorentini ECOSTAR cu post de conducere are o latime de spalare de 550 mm si un rezervor pentru soltie de curatare cu capacitatea de 110 litri. Designul compact si manevrabilitatea deosebita ii permit sa curete spatii stramte si culoare inguste. Periile si lamelele se pot inlocui rapid si usor. Nu sunt necesare unelte pentru mentenanta lamelei iar aceasta este apmplasata intr-un unghi optim de recuperare din fabrica.
Gama Fiorentini ECOSTAR ese ideala pentru a fi utilizata in fabrici, depozite, aeroporturi, spitale, malluri, spatii comerciale si magazine de retail.

Caracteristici masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Ecostar:

- latimea de spalare de 55 cm
- autonomie 5h, 4 acumulatori 12V-100Ah
- sistem igienic cu 2 rezervoare separate mari (94 litri apa curata si 104 litri apa murdara)
- latime sistem aspiratie 77,5 cm
- productivitate de pana la 3200 mp/ora
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite, CleanKasa va pune la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Fiorentini.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIORENTINIECOSTAR
Alimentare48V - acumulatori
Tip acumulatori4 x 12V / 100Ah
Latime front lucru (mm)550
Capacitate curatare max. (m²/h)3200
Rezervor soluţie/colectare (l)94 / 104
Vacuum (mbar)150
Presiune perie (kg)25
Nivel zgomot (dB(A))50
Putere motor aspirare (W)500
Putere motor perie (W)450
Putere motor tractiune (W)300
Diametru perie (mm)1 x 550
Lungime racleta aspiratie (mm)775
Lungime x lăţime x înălţime (mm)1180 x 560 x 1190
Greutate (kg)100
  • Brosura masina curatat pardoseala Fiorentini ECOSTAR - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Fiorentini impinse si alimentate cu cablu electric cuprinde: masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Delux 350 E, masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini ICM 18 E si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Giampy 20 E.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseala Fiorentini impinse si alimentate cu acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Delux 350 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22/2 B si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini EcoSmile.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina curatat pardoseli Fiorentini Ecostar, masina curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart si masina curatat pardoseli Fiorentini Ecosmile.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic