Masina curatenie
Fiorentini ICM 18B

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Fiorentini ICM 18 B - acumulatori

Masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B alimentata cu acumulatori.

Masina de spalat aspirat pardoseli impinsa Fiorentini ICM 18 B, alimentata cu acumulatori are un design compact si este foarte usor de utilizat. Diametru de curatare de 450 mm si lamela de recuperare curbata care indeparteaza toata apa de pe pardoseli asigura o productivitate ridicata a acestui echipament. Incarcatorul ampasat la bordul masinii permite reincarcarea rapind si usor. Manerul ajustabil permite operatorului sa isi aleaga pozitia optima pentru operare.
Masinile Fiorentini ICM 18 B alimentate cu acumulatori sunt masini profesionale pentru curatat pardoseli, compacte si robuste, concepute pentru curatarea pardoselilor dure : gresie, marmura, ciment, mozaic, vopsea epoxidica. Sunt usor de utilizat avand costuri minime de intretinere datorita constructiei mecanice in proportie de 90%. Masina poate curata o suprafata de pana la 2000 mp/ora iar echiparea cu doi acumulatori de 110 Ah permite o autonomie de functionare de minim 3 ore.

Caracteristici masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B:

- latimea de spalare de 43 cm
- 2 acumulatori de 12V 110Ah
- sistem igienic cu 2 rezervoare separate de 30 litri (apa curata / murdara)
- sistem de ridicare a lamelei cu pedala
- productivitate de pana la 2000 mp/ora
- lamela aspiratie de 710 cm.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite, CleanKasa va pune la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masinile profesionale de spalat pardoseli Fiorentini.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIORENTINIICM 18 B
Alimentare24V - acumulatori
Tip acumulatori2 x 12V / 110 Ah
Autonomie3 ore - 3,5 ore
Latime front lucru (mm)430
Capacitate curatare max. (m²/h)2000
Rezervor soluţie/colectare (l)30 / 30
Vacuum (mbar)117
Presiune perie (kg)20 - 28
Nivel zgomot (dB(A))72
Putere motor aspirare (W)500
Putere motor perie (W)500
Diametru perie (mm)1 x 430
Lungime racleta aspiratie (mm)720
Lungime x lăţime x înălţime (mm)800 x 460 x 900
Greutate (kg)60
  • Brosura masina curatat pardoseala Fiorentini ICM 18 B - Descarca

CleanKasa va ofera masini de spalat si aspirat pardoseala Fiorentini profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseli Fiorentini impinse si alimentate cu cablu electric cuprinde: masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Delux 350 E, masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini ICM 18 E si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini Giampy 20 E.

Gama de masini de spalat aspirat pardoseala Fiorentini impinse si alimentate cu acumulatori cuprinde: masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Delux 350 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini ICM 18 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22 B, masina spalat aspirat pardoseli Fiorentini Giampy 22/2 B si masina spalat aspirat pardoseala Fiorentini EcoSmile.

Gama de masini de spalat si aspirat pardoseli Fiorentini cu post de conducere cuprinde: masina curatat pardoseli Fiorentini Ecostar, masina curatat pardoseli Fiorentini EcoSmart si masina curatat pardoseli Fiorentini Ecosmile.

Alege dintre producatorii de masini pentru spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic