Aspirator acumulatori
Karcher T 9/1 Bp

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu acumulator!

Aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp profesional.

Aspiratoarele Karcher T 9/1 Bp sunt singurele aspiratoare dotat la nivel mondial cu o technica hybrid unica: dupa nevoie poate fi utilizat cu sau fara alimentare de la retea. Este conceput pentru utilizarea zilnica permanenta. Cablul de retea de 10 m se aduna si se fixeaza complet pe suportul montat pe capul de turbina. Aparatele sunt dotate, in serie, cu accesorii, 2 baterii, un incarcator cvadruplu si cu un sac de filtrare tip patura foarte rezistent, care aduna de doua ori mai multa mizerie decat un filtru normal de hartie.
Aspiratorul cu acumulator Karcher T 9/1 Bp este foarte silentios (lucreaza la 58 dB(A)) si de aceea este potrivit pentru curatarea spatiilor cu activitate continua. Noile acumulatoare litiu-ion furnizeaza cu pana la 40% mai multa energie si totusi sunt cu 40% mai usoare decat conventionalele acumulatoare NiCd sau NiMH. Durata de folosire, cu doua acumulatoare, este de 35 de minute, timpul de incarcare doar 60 de minute pentru fiecare. O statie cvadrupla de incarcare rapida este inclusa in pachet. Cu acumulatorii de schimb se poate lucra practic fara intreruperi. Ca si accesoriu special se poate achizitiona o perie electrica ESB 28 pentru aspiratie. Se introduce in priza de contact incorporata si mareste eficienta la curatare a aspiratorului, covorul este curatat in profunzime si periat.
Caracteristici aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp:
- Acumulatori performanti: Timp de utilizare de 35 min, cu 40% mai usori decat acumulatorii obisnuiti.
- Sertarul pentru acumulatori pe partea din spate este usor de deschis. Acumulatorii pot fi scosi usor si simplu.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Continut recipient (l): 9
Nivelul de putere acustica (dB(A)): 81
Greutate (kg): 9,4
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 410 x 325 x 390
Durata de functionare: 35
Timp de incarcare acumulator h: 1
Acumulator (V/Ah): 25,2 / 3,3
Clasa de eficienţa energetica: E

Furtun de aspirare, 2 m
teava de aspirare telescopica, Standard
Punga filtru, Pasla
Filtru nailon lavabil (filtru principal)
Duza podea comutabila, 285 mm
Sistem clema pentru prelungirea furtunului
Incarcator rapid BC 4/3.0
Acumulator de schimb 25.2V/3.3AH

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu acumulator la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher cu acumulator cuprinde: aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion si aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion.

Aspiratoarele profesionale Karcher cu acumulator sunt usor de utilizat in orice moment al zilei si in orice incapere iar pozitia de parcare le face usor de depozitat. Bateriile litiu ion sunt puternice si usor de schimbat pentru reincarcare. Periile rotative se pot scoate cu usurinta pentru curatare, fara a fi necesare unelte suplimentare.

Contact Telefonic