Aspirator acumulatori
Karcher BV 5/1 Bp

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu acumulator!

Aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp profesional.

Aspiratoarele Karcher BV 5/1 Bp sunt aspiratoare cu acumulator, purtate ca un rucsac si operabile pe baza de baterii.
Aspiratorul cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp este proiectat pentru aspirarea rapida si eficienta a zonelor greu de accesat, cu intparceri bruste cum ar fi mijloacele de transport public, avioanele, cinematografele, teatrele si scarile. Datorita tehnologiei hibride inovatoare, acest aparat poate fi operat pe baterii daca accesul la o priza de curent este dificil, dar poate fi operat si folosind o priza obisnuita. Durata de functionare cu doua baterii reincarcabile este de circa 35 minute. Acestea pot fi reincarcate si sunt gata de utilizare din nou in numai o ora. Alegand un aspirator Karcher BV 5/1 Bp, productivitatea in aceste zone unde curatenia este critica poate fi imbunatatita considerabil. Aparatul este dotat cu un recipient cu o capacitate de 5 litri si un motor de aspirare puternic.
Caracteristici aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp:
- Postament patentat plusat cu sistem air-stream-confort: Padurile pentru ventilare reduc producerea caldurii pe spate iar plasa pentru spate cu aerisire in 3 parti reduce formarea transpiratiei cu 25%
- Mobilitate: Aspiratorul pentru spate BV 5/1 permite o utilizare acolo unde nu ajunge un aspirator normal.
- Cu aparatul BV 5/1 BP aveti posibilitatea sa alegeti - aspiratorul hibrid poate fi utilizat si fara racordarea la curent electric
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Continut recipient (l): 5
Nivelul de putere acustica (dB(A)): 78
Greutate (kg): 8,3
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 400 x 320 x 540
Durata de functionare: 35
Timp de incarcare acumulator h: 1
Acumulator (V/Ah): 25,2 / 3,3
Clasa de eficienţa energetica: E

Furtun de aspirare, 1.5 m
teava de aspirare telescopica, Standard
Punga filtru, Pasla
Filtru nailon lavabil (filtru principal)
Duza podea comutabila, 285 mm
Sistem clema pentru prelungirea furtunului
Duza pentru tapiterii

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu acumulator la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher cu acumulator cuprinde: aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion si aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion.

Aspiratoarele profesionale Karcher cu acumulator sunt usor de utilizat in orice moment al zilei si in orice incapere iar pozitia de parcare le face usor de depozitat. Bateriile litiu ion sunt puternice si usor de schimbat pentru reincarcare. Periile rotative se pot scoate cu usurinta pentru curatare, fara a fi necesare unelte suplimentare.

Contact Telefonic