Aspiratoare industriale
Oertzen

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare industriale Oertzen

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale Oertzen si aspiratoare industriale Oertzen la cele mai bune preturi.

Aspiratoarele Oertzen Power-Vacs pentru aspirare umeda si uscata sunt versatile si robuste si pot avea multiple intrebuintari. Puterea mare de aspirare (pana la 3 kW) le face foarte performante si utilizarea lor se poate face cu eficienta in orice domeniu.
Oertzen ofera solutii atat pentru mentinerea curateniei in spatii comerciale si industriale, cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, scoli si aeroporturi cat si pentru curatarea materialelor periculoase, oferind protectie atat pentru mediul inconjurator cat si pentru utilizator.
Aspiratoarele Oertzen sunt echipate cu rezervoare durabile fabricate din plastic rezistent, componente solide si toate accesoriile incluse.

Aspiratoare industriale

Oertzen NT 43

Aspiratoare industriale

Oertzen NT 90-2

Aspiratoare industriale

Oertzen NT 90-3

Aspiratoare industriale

Oertzen WPS 90

Aspiratoare industriale

Oertzen APS 30

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Oertzen la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare industriale si profesionale Oertzen cuprinde: aspirator industrial Oertzen NT 43, aspirator industrial Oertzen NT 90-2, aspirator industrial Oertzen NT 90-3, aspirator industrial Oertzen WPS 90 si aspirator industrial Oertzen APS 30.

Aspiratoarele Oertzen pot fi folosite cu incredere in industrie, servicii de mentenanta, spalatorii auto, pentru curatirea cladirilor, pentru firmele de constructii si instalatii.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic