Aspiratoare profesionale
Karcher

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare profesionale Karcher

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale Karcher si aspiratoare industriale Karcher la cele mai bune preturi.
Karcher este unul dintre lideri mondiali in productia de aspiratoare profesionale si industriale ce produce o diversitate de modele si tipuri de aspiratoare pentru a raspunde tuturor nevoilor. Astfel aveti la dispozitie o gama variata de marimi de aspiratoare compacte si portabile.
Aspiratoarele Karcher aduc tehnologii eficiente si caracteristici ce imbunatatesc procesul de curatire cum ar fi filtrele cartus cu ajutorul carora este posibila aspirarea nu doar a prafului uscat dar si a noroiului sau pietrisului. Exista, de asemenea, duze duale pentru podele umede sau uscate, suflante pentru a muta praful intr-un loc anume sau furtunul flexibil de aspirare cu ajutorul caruia se poat curata si locuri mai greu accesibile.
Asipratoarele Karcher sunt mobile, putand fi transporate cu usurinta pana la locul unde este necesara utilizarea acestora si sunt concepute sa consume minimul necesar de energie electrica, fiind astfel si economice.

Aspiratoare profesionale Karcher uscate

Aspiratoarele Karcher uscate, mici si mobile, compacte si silentioase de la Karcher sunt concepute in special in concordanta cu necesitatile clientilor profesionali, asigurand curatarea rapida si confortabila indiferent de domeniul de aplicabilitate.

Aspiratoare profesionale Karcher pentru covoare

Aspiratoarele pentru covoare cu perii de la Karcher combina puterea de aspirare cu o perie actionata electric. Astfel indepartati mizeriile bine inchegate in fibre protejand in acelasi timp covoarelele sau mochetele dumneavoastra.

Aspiratoare profesionale Karcher uscat umede

Aspiratoarele uscat-umede Karcher sunt proiectate pentru a rezista in timp si pentru a fi utilizate intr-un ritm sustinut, sunt robuste, usor de manevrat si accesibile ca pret. Gama variata asigura solutia ideala indiferent​ de marimea spatiului de lucru.

Aspiratoare profesionale Karcher de siguranta

Aspiratoarele de siguranta Karcher asigura indepartarea prafului conform standardelor de verificare TÜV, fiind echipate cu un sistem anti-static ce protejeaza impotriva acumularii de praf in aerul respirat astfel incat prafurile sa nu dauneze.

Aspiratoare profesionale Karcher speciale

Gama de aspiratoare Karcher include si echipamente speciale pentru brutari si pompieri, rezistente la caldura si substante corozive, toate acestea fiind echipate cu sisteme antistatice si sitemul Karcher de autocuratare a filtrelor prin jeturi puternice de aer.

Aspiratoare profesionale Karcher cu acumulator

Aspiratoarele cu acumulatori sunt aparate pe care le puteti utiliza pentru operatiuni de curatare rapide in cladiri de birouri, magazine, baruri si restaurante. Sunt silentioase si fara cablu ceea ce le recomanda pentru utilizare pe timpul zilei, fara a deranja pe nimeni.

Aspiratoare profesionale Karcher cu spalare

Pentru curatarea performanta a covoarelor si a huselor textile aspiratoarele pentru spalat Karcher sunt ideale pentru curatarea tuturor suprafetelor textile – de la covor pana la interiorul masinii. Ele se evidentiaza prin tehnica robusta, performanta inalta, multiple moduri de intrebuintare si accesorii numeroase.  Sunt aspiratoare silentioase si ideale pentru utilizarea in hoteluri sau institutii publice.

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare industriale si profesionale Karcher cuprinde: aspiratoare profesionale Karcher uscate, aspiratoare profesionale Karcher pentru covoare, aspiratoare profesionale Karcher uscat umede, aspiratoare profesionale Karcher de siguranta, aspiratoare profesionale Karcher speciale, aspiratoare profesionale Karcher cu acumulator si aspiratoare profesionale Karcher cu spalare.

Aspiratoarele Karcher uscate, umede sau cu perii, ofera solutii optimale pentru industie, domeniul profesional, domeniul auto, curatitorilor de cladiri sau meseriasilor. Conving prin calitate superioara si durata lunga de viata, technica inovativa a filtrelor si comfort exceptional de utilizare.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic