Aspirator acumulatori
Karcher EB 30/1

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu acumulator!

Aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion profesional.

Aspiratoarele Karcher EB 30/1 Li-Ion sunt primele maturi electrice angrenate cu baterii pentru utilizarea profesionala lansata pe piata de catre Kärcher. Aceste aspiratoare dispun de un stavilar cilindric pentru maturat care poate fi schimbat cu usurinta si de un recipient pentru mizerie care poate fi detasat usor, fiind astfel matura si faras in acelasi timp. Permit curatarea rapida, silentioasa (56 dB(A)) si de incredere a zonelor cu murdarie de pe podelele dure si covoare chiar in timpul orelor de deschidere a manazinelor.
Aspiratorul cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion este pornit si oprit printr-un intrerupator de picior. Aparatul plat (90 mm) poate ajunge sub corpuri de incalzit si mobila de pana la 2 mm inaltime. Teava telescopica cu maner poate fi ajustata la inaltimea utilizatorului si miscata in toate directile prin intermediul unei articulatii cardanice. In timpul pauzelor de lucru este blocat cu zavor in pozitie verticala. Deoarece aparatul EB 30/1 Li-Ion lucreaza fara cablu, practic nu exista timp de pregatire. Matura electrica poate lucra pe covoare in jur de 30 min si pe suprafete dure circa 45 min, inainte ca acumulatorul performant din nichel - cadium sa trebuieasca din nou incarcat. Printr-un aparat pentru incarcare rapida, optional, se poate diminua timpul de incarcare de la 3 ore la 90 min. Acumulatorii de schimb permit o utilizare fara intrerupere. Nu sunt necesare alte scule pentru a schimba bateriile sau a scoate peria rotativa. Orice par care ramane blocat in perie poate fi indepartat trecand un cutit printr-o canelura special proiectata.
Caracteristici aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion:
- Acumulatorul performant cu litiu ioni poate fi scos si schimbat cu usurinta.
- Stavilarul cilindric poate fi scos fara scule si astfel curatat usor.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Continut recipient (l): 1
Nivelul de putere acustica: 56 dB(A)
Greutate (kg): 2
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 250 x 300 x 1100
Durata de functionare: 52
Timp de incarcare acumulator h: 5
Acumulator (V/Ah): 7,2 / 1,3

Acumulator 7.2V/1.3Ah
Schimb usor a acumulatorilor
Perii valt standard
Schimbare fara scule a perilor

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu acumulator la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher cu acumulator cuprinde: aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion si aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion.

Aspiratoarele profesionale Karcher cu acumulator sunt usor de utilizat in orice moment al zilei si in orice incapere iar pozitia de parcare le face usor de depozitat. Bateriile litiu ion sunt puternice si usor de schimbat pentru reincarcare. Periile rotative se pot scoate cu usurinta pentru curatare, fara a fi necesare unelte suplimentare.

Contact Telefonic