Aspirator profesional
Karcher EB 30/1

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu acumulator!

Aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion profesional.

Aspiratoarele Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion sunt primele maturi electrice angrenate cu baterii pentru utilizatori comerciali. Versiunea profesionala include un incarcator rapid de baterii in locul incarcatorului standard de baterie care reduce durata de incarcare de la 3 ore la 90 minute. Datorita periei rotative si recipientului pentru murdarie, acest model nou dezvoltat este o matura si faras intr-un singur aparat. Poate fi folosit pentru a aspira podelele dure si covoarele rapid, functionand silentios (56 dB/A) si fiabil in timpul orelor de program.
Aspiratorul cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion este pornit si oprit printr-un intrerupator de picior. Prin cel de-al doilea acumulator de schimb durata de actionare a aparatului este dublata. Prin aparatul pentru incarcare rapida, optional, se poate diminua timpul de incarcare de la 3 ore la 90 min. Acumulatorii de schimb permit o utilizare fara intrerupere. Aparatul plat (90 mm) poate ajunge sub corpuri de incalzit si mobila de pana la 2 mm inaltime. Teava telescopica cu maner poate fi ajustata la inaltimea utilizatorului si miscata in toate directile prin intermediul unei articulatii cardanice. In timpul pauzelor de lucru este blocat cu zavor in pozitie verticala. Deoarece aparatul EB 30/1 Professional Li-Ion lucreaza fara cablu, practic nu exista timp de pregatire. Matura electrica poate lucra pe covoare in jur de 60 min si pe suprafete dure circa 80 min, inainte ca acumulatorul performant din litiu sa trebuieasca din nou incarcat.
Caracteristici aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion:
- Incarcator rapid: Timp scurt de incarcare, durata lunga de utilizare: Încarcatorul rapid BC 1/1.8 incarca complet bateriile in doar 65 minute.
- Schimb usor a acumulatorilor: Acumulatorul performant cu litiu ioni poate fi scos si schimbat cu usurinta.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Continut recipient (l): 1
Nivelul de putere acustica: 56 dB(A)
Greutate (kg): 2,3
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 250 x 300 x 1100
Durata de functionare: 104
Timp de incarcare acumulator h: 1
Acumulator (V/Ah): 7,2 / 2,6

Acumulator 7.2V/2.6Ah
Schimb usor a acumulatorilor
Incarcator rapid BC 1/1.8
Perii valt standard
Schimbare fara scule a perilor

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu acumulator la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher cu acumulator cuprinde: aspirator cu acumulator Karcher BV 5/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher T 9/1 Bp, aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Li-Ion si aspirator cu acumulator Karcher EB 30/1 Adv Li-Ion.

Aspiratoarele profesionale Karcher cu acumulator sunt usor de utilizat in orice moment al zilei si in orice incapere iar pozitia de parcare le face usor de depozitat. Bateriile litiu ion sunt puternice si usor de schimbat pentru reincarcare. Periile rotative se pot scoate cu usurinta pentru curatare, fara a fi necesare unelte suplimentare.

Contact Telefonic