Aparate de spalat Oertzen
SuperMagnum 270

INFORMATII 0758 025 025

Curatitoare si aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda!

Aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC apa calda.

Aparatul de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC este o masina de curatat cu presiune, fiabila si eficienta care rezolva cu usurinta cele mai dificile activitati de curatenie de zi cu zi, fiind capabil sa lucreze cu o presiune de 210 bar.
Aceste curatitoare Oertzen SuperMagnum 270 ELC sunt dotate cu un set de roti si doua role pivotante cu dispozitiv de blocare. Acest model este actionat de un motor electric, iar modul de alimentare este trifazic. Pot fi folosite usor si fara probleme datorita orificiilor externe de umplere a rezervoarelor. SuperMagnum 270 ELC are incorporat un rezervor pentru ulei de 30 l si unul pentru detergent cu o capacitate de 16 l.
Observatii aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC apa calda:
- motorul este actionat electric
- alimentarea este trifazica
- rezervorul pentru ulei are capacitatea de 30 l
- rezervorul pentru detergent are capacitatea de 16 l
Pe langa varietatea mare de curatitoare si aparate de spalat cu presiune oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de spalat cu presiune industriale si profesionale Oertzen.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP CURATITORSuperM 270 ELC
Debit maxim apa1320 l/ora
Presiune230 bar
Presiune de lucru max210 bar
Temperatura maxima a apei140 grC
Turatie pompa1420 l/min
Tensiune400V/3~50 Hz
Puterea la conectare8,8 kW
Rezervor detergent16 l
Rezervor combustibil30 l
Dimensiuni (LxlxH)1310 x 760 x 860 mm
Greutate210 kg

 

- Date tehnice aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC

- 10 m furtun de presiune PANZERJET NW8
- pistol inalta presiune securizat 1/4" cu maner izolat
- lance dubla de pulverizat cu duza inalta de presiune jet plat

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale Oertzen cu apa calda la cele mai mici preturi.

Gama de aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda cuprinde: aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 330, aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 380, aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 500, aparat de spalat cu presiune Oertzen HOT BOX 200, aparat de spalat cu presiune Oertzen HOT BOX 500, aparat de spalat cu presiune Oertzen Compact 120 K, aparat de spalat cu presiune Oertzen JuniorPower, aparat de spalat cu presiune Oertzen EuroPower 2, aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC si aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC.

Aceste echipamente sunt testate cu rigurozitate pentru a asigura produse de calitatea ce reduc timpul de curatare, timpul necesar uscarii, curatire eficienta si riguroasa si economie de detergent.

Contact Telefonic