Aparate de spalat Oertzen
SuperMagnum 220

INFORMATII 0758 025 025

Curatitoare si aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda!

Aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC apa calda.

Aparatul de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC este o masina de curatat cu presiune, fiabila si eficienta care rezolva cu usurinta cele mai dificile activitati de curatenie de zi cu zi, fiind capabil sa lucreze cu o presiune de 210 bar, avand si posibilitatea de a folosi apa calda sau rece.
Aceste curatitoare Oertzen sunt dotate cu pompe cu pistoane in linie, durabile si cu o functionare lina, ce au un debit excelent chiar si la o viteza mica a pompei. Rezervoarele din otel inoxidabil incalzesc apa intr-un mod econom si in cele mai bune conditii de siguranta. Beneficiile arzatoarelor verticale garanteaza un proces de ardere extern.
Panoul de comanda permite o manevrare usoara si sigura a masinii, care reprezinta inca un avantaj pentru o munca rapida si eficienta.
Observatii aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC apa calda:
- motorul este actionat electric
- alimentarea este trifazica
- rezervorul pentru ulei are capacitatea de 20 l
- rezervorul pentru detergent are capacitatea de 15 l
Pe langa varietatea mare de curatitoare si aparate de spalat cu presiune oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de spalat cu presiune industriale si profesionale Oertzen.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP CURATITORSuperM 220 ELC
Debit maxim apa960 l/ora
Presiune230 bar
Presiune de lucru max210 bar
Temperatura maxima a apei140 grC
Turatie pompa1420 l/min
Tensiune400V/3~50 Hz
Puterea la conectare6,9 kW
Rezervor detergent15 l
Rezervor combustibil20 l
Dimensiuni (LxlxH)1020 x 860 x 650 mm
Greutate145 kg

 

- Date tehnice aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC

- 10 m furtun de presiune (500 bar)
- pistol de pulverizat (500 bar)
- lance dubla de pulverizat cu reglare de presiune
- 4 m cablu electric cu stecher CEE

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale Oertzen cu apa calda la cele mai mici preturi.

Gama de aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda cuprinde: aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 330, aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 380, aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 500, aparat de spalat cu presiune Oertzen HOT BOX 200, aparat de spalat cu presiune Oertzen HOT BOX 500, aparat de spalat cu presiune Oertzen Compact 120 K, aparat de spalat cu presiune Oertzen JuniorPower, aparat de spalat cu presiune Oertzen EuroPower 2, aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC si aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC.

Aceste echipamente sunt testate cu rigurozitate pentru a asigura produse de calitatea ce reduc timpul de curatare, timpul necesar uscarii, curatire eficienta si riguroasa si economie de detergent.

Contact Telefonic