Modul apa calda Oertzen
HOT BOX 200

INFORMATII 0758 025 025

Aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda!Modul apa calda Oertzen HOT BOX 200!

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru modul apa calda Oertzen HOT BOX 200 profesional.

Modulul de incalzire a apei Oertzen HOT BOX 200 este un generator de apa calda cu un arzator vertical operand pe baza de combustibil lichid, ce incalzeste o bobina prin care trece apa cu presiune (intre 170 si 250 bar).
Cu modulul de incalzire Hot Box 200/500 , Oertzen ofera cel mai eficient accesoriu pentru a
transforma curatitoarele cu apa rece in curatitoare cu apa calda. Pentru a incepe curatarea cu apa calda, modulul Hot Box trebuie pur si simplu instalat intre aparatul de curatat cu presiune si dispozitivul de pulverizare.
Observatii modul incalzire Oertzen HOT BOX 200 profesional:
– boiler cu serpentina, sistem de ardere vertical
– monofazic 230V/50Hz
– filtru pacura
– rezervor pacura 20 l (canistra NATO)
– cadru din otel, carcasa din Polietilena
Pe langa varietatea mare de curatitoare si aparate de spalat cu presiune oferite, va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de spalat cu presiune industriale si profesionale Oertzen.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai josCleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale Oertzen cu apa calda la cele mai mici preturi.

Gama de aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda cuprinde: aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 330, aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 380, aparat de spalat cu presiune Oertzen POWERTRAILER 500, aparat de spalat cu presiune Oertzen HOT BOX 200, aparat de spalat cu presiune Oertzen HOT BOX 500, aparat de spalat cu presiune Oertzen Compact 120 K, aparat de spalat cu presiune Oertzen JuniorPower, aparat de spalat cu presiune Oertzen EuroPower 2, aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 220 ELC si aparat de spalat cu presiune Oertzen SuperMagnum 270 ELC.

Aceste echipamente sunt testate cu rigurozitate pentru a asigura produse de calitate ce reduc timpul de curatare, timpul necesar uscarii, curatire eficienta si riguroasa si economie de detergent.

Contact Telefonic