Aparate de spalat
Oertzen

INFORMATII 0758 025 025

Aparate de spalat cu presiune Oertzen

CleanKasa va ofera curatitoare cu presiune si aparate de spalat cu presiune Oertzen la cele mai bune preturi.
Cerintele de curatenie si tratament pentru suprafete difera in functie de domeniu ceea ce a dus la dezvoltarea unei varietati de de sisteme de curatare cu presiune: pompe cu sau fara incalzire, motoare electrice sau cu combustibil, mobile sau fixe. Accesoriile versatile au fost concepute special pentru a creste productivitatea.
Echipamentele de spalat cu presiune Oertzen sunt apreciate pentru puterea lor, calitatea exceptionala si rezistenta lor in utilizarea continua.
Accesoriile variate au fost concepute astfel incat sa ofere posibilitatea de adaptare la diferite aplicatii asigurand costuri minime.

Aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda

Pentru a indeparta eficient murdaria rezistenta care nu este solubila in apa solutia ideala este utilizarea aparatelor de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda. In plus, datorita caldurii, suprafata spalata se usuca mai repede, obtinand astfel economie de timp.

Aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa rece

Aceste aparate sunt solutia ideala pentru toate zonele in care nu poate fi utilizata apa calda. Principalele avantajele ale aparatelor de spalat cu presiune Oertzen cu apa rece sunt costurile mai mici de achizitie si economia de timp alocat curatarii.

Aparate de spalat cu presiune Oertzen stationare

Gama de echipamente Oertzen ofera solutii variate ca putere si marime, in functie de puterea necesara si zona curatata. Aceste solutii performante sunt ideale atunci cand calitatea superioara a curateniei trebuie imbinata cu reducerea costurilor.

CleanKasa va ofera curatitoare si aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale Oertzen la cele mai mici preturi.

Gama de curatitoare cu presiune Oertzen cuprinde: aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa calda, aparate de spalat cu presiune Oertzen cu apa rece si aparate de spalat cu presiune Oertzen stationare.

Clean Kasa va ofera gama completa de aparate de curat cu presiune Oertzen pentru orice domeniu, de la instalatii industriale si constructii pana la curatarea de utilaje si industria alimentara.

Gama completa de aparate Oertzen a fost dezvoltata pentru a raspunde nevoilor variate ale clientilor care cauta echipamente profesionale pentru utilizare continua.

Alege dintre producatorii de aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune.

Contact Telefonic